3x professionals die werk voor je uit handen nemen

Door Danny Bijl van DB Online Marketing - 9 augustus 2022
Reacties gesloten

Als je eigen ondernemer bent, heb je vast een overvolle agenda. Naast een hoop werk, liggen er ook overige zaken die je voor je onderneming moet regelen, denk aan het bijhouden van de boekhouding en het beveiligen van je IT. Deze werkzaamheden kosten enorm veel tijd, maar verzetten weinig werk. Zeker wanneer je er geen opleiding in hebt gevolgd, kunnen deze taken veel van je vragen. Gelukkig zijn er veel professionals die je kunnen helpen in deze situatie. In dit artikel vertellen we je welk 3 professionals voor je klaar staan en zeker de investering waard zijn! 

1. De IT adviseur

Wanneer je veel met IT werkt kun je kiezen voor IT consultancy om ervoor te zorgen dat je IT goed en veilig ingericht. Tijdens consultancy uren met de professional bespreken jullie de wensen rondom je IT inrichting. Daarna ga je zelf aan de slag met jouw IT.

Heb je daar geen zin in, dan kun je ook kiezen voor managed service. Managed Services dienstverlening draait eigenlijk maar om één ding: het ontzorgen van jou op één of meerdere vlakken van IT.

2. De boekhouder 

De boekhouder

De minst geliefde taak van een ondernemer is misschien wel de boekhouding. En wij snappen heel goed waarom, het is saai en kost enorm veel tijd. Toch moet het goed gebeuren, want je wil natuurlijk geen foutje. Om de taak te verlichten is het inschakelen van een externe boekhouder zeker geen slechte keuze. Deze professionals weten alles van cijfertjes en kennen de Nederlandse wetgeving rondom je bedrijfsbelastingen. De overheid past elk jaar weer richtlijnenen aan en er komen altijd nieuwe wetten bij. Een boekhouder is hiervan op de hoogte. Zo weet je zeker dat je geen foutje in je boekhouding maakt en win je een hoop tijd. 

3. De recruiter

Groeit jouw bedrijf hard en ben je op zoek naar extra personeel? Dan een recruiter je hierbij helpen. Ze nemen het proces van het werven van nieuwe toppers namelijk uit handen en zorgen ervoor dat jij binnen no-time extra personeel hebt. Wanneer je het sollicitatieproces zelf doet, kost dit je veel tijd en moeite. Een externe recruiter gaat op zoek naar iemand die perfect bij jouw bedrijf past.  Kies voor (één van) deze drie professional en focus je als ondernemer weer op de taken die voor jou belangrijk zijn; het ondernemen zelf.

Deel dit artikel met anderen
Danny Bijl - Online Marketeer
Danny Bijl is werkzaam als freelance online marketeer waarbij de focus ligt op SEO en content trajecten. Hij is er heilig van overtuigd dat het creëren van goede content een must is voor ieder bedrijf die iets met online wil doen. Naast de online marketing werkzaamheden voor zijn klanten is Danny ook een enthousiaste blogger.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten