5 actuele relatiegeschenken om te geven

Door Danny Bijl van DB Online Marketing - 15 oktober 2019
Reacties gesloten

De feestdagen staan alweer voor de deur en het is tijd om na te gaan denken over mogelijke relatiegeschenken. Nu is een handgeschreven kaartje natuurlijk altijd leuk; maar wat als je iets meer wilt doen? We zetten een aantal leuke, actuele relatiegeschenken voor je op een rijtje!

1. Een gepersonaliseerde dopper

Je kent de dopper vast wel; misschien wel de meest populaire waterfles op dit moment. De hervulbare kunststof fles zorgt voor minder plastic afval in de oceanen en is daarnaast ook nog eens multifunctioneel: je kunt deze als fles maar ook als beker gebruiken. De dopper is ontzettend populair, en eendopper bedrukken maakt het een super leuk, origineel en ook nog eens persoonlijk relatiegeschenk.

2. De pen

Traditioneel en nog steeds ongelooflijk populair is de pen. Nu hoef je natuurlijk niet direct voor de klassieke pen met bedrukking te gaan; je kunt ook eens een duurzame variant cadeau doen. Je vindt de zogenaamde eco pennen in allerlei vormen en maten en geeft hiermee niet alleen een slim maar ook nog eens een duurzaam cadeau. Ook hartstikke leuk (en duurzaam) zijn houten pennen of zelfs de luxe (ietwat technische) stylus pennen die het gebruik van de smartphone een stuk makkelijker maken. De traditionele pen biedt tegenwoordig meer dan genoeg mogelijkheden om een origineel relatiegeschenk cadeau te doen.

Relatiegeschenken om te geven

3. De USB-stick

Ook hartstikke klassiek en altijd bruikbaar en welkom is de USB-stick. Er zijn maar genoeg manieren om jouw USB-stick op een leuke manier te bedrukken en te voorzien van een origineel ontwerp. Op die manier kun je een goede indruk achterlaten en weet je ook nog eens zeker dat jouw bedrijfsnaam regelmatig van hand tot hand gaat.

4. De powerbank

Iets actueler is het geven van een gepersonaliseerde powerbank; een cadeau waar je jouw relatie vast en zeker een plezier mee kunt doen. Je vindt ze in allerlei kleuren en met verschillende nieuwe mogelijkheden; en ook hier kun je jouw relatiegeschenk in no-time personaliseren met je naam en logo.

5. Bluetooth speaker

Een bluetooth speaker is een cadeau dat bijna iedere relatie (of het gezin van de relatie) wel kan gebruiken. Een handig draagbaar toestel dat je de mogelijkheid geeft om altijd en overal muziek af te spelen. Je kunt de speaker met talloze apparaten verbinden en daarnaast wederom voorzien van jouw naam en logo. Heb je meer budget tot je beschikking? Dan kun je natuurlijk ook kijken naar mogelijke manieren om speakers in slimme systemen te integreren: nog actueler!

Deel dit artikel met anderen
Danny Bijl - Online Marketeer
Danny Bijl is werkzaam als freelance online marketeer waarbij de focus ligt op SEO en content trajecten. Hij is er heilig van overtuigd dat het creëren van goede content een must is voor ieder bedrijf die iets met online wil doen. Naast de online marketing werkzaamheden voor zijn klanten is Danny ook een enthousiaste blogger.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten