Wat zijn alle abonnementsmogelijkheden?

Er zijn diverse manieren om op de hoogte te blijven van Het Nieuwe Werken Blog. Op deze pagina leest u meer over de gratis abonnementsvormen waaruit u kunt kiezen. U bent vrij om meerdere abonnementsvormen te gelijk te gebruiken.

e-mail

Email Abonnement

Via het abonnement per email ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief met daarin een overzicht van de meest recente artikelen van Het Nieuwe Werken Blog. Deze abonnementsvorm is aan te raden indien u geen gebruik maakt van diensten zoals Twitter of RSS. Uw abonnement kunt u elk moment opzeggen.

Naam:
Email:

 

twitter

Twitter

Indien u gebruik maakt van Twitter, kunt u Het Nieuwe Werken Blog direct volgen via hnwblog. U ontvangt de meest recente artikelen als zgn. Tweets, met daarin de titel en de link van het artikel. U kunt daarnaast ook gemakkelijk met het team van Het Nieuwe Werken Blog communiceren. Uit respect volgen wij overigens iedereen terug die ons op Twitter volgt.

RSS Feed

RSS Feed

Voor diegene die bekend zijn met RSS en RSS lezers, bieden wij onze artikelen via een volledige RSS feed aan. Door simpelweg de feed aan uw RSS lezer toe te voegen zullen de laatste artikelen na publicatie bijna direct in uw RSS lezer verschijnen. Wilt u meer weten over deze RSS abonnementsvorm? Bezoek dan onze RSS-Abonnement pagina voor meer informatie.

Linkedin

Linkedin

Door lid te worden van onze groep op Linkedin, ontvangt u updates van Het Nieuwe Werken Blog via Linkedin. Daarnaast krijgt u toegang tot een netwerk van professionals die Het Nieuwe Werken uitdragen. U kunt hier vragen stellen en advies vragen om de vraagstukken die met Het Nieuwe Werken gepaard gaan beter op te lossen. Een aanrader! U kunt in uw Linkedin profiel onder groepsinstellingen zelf bepalen hoe vaak u de updates van onze groep wilt ontvangen.

Facebook

Facebook

Door fan te worden van Het Nieuwe Werken Blog op Facebook, zullen artikelen na publicatie in uw nieuwsoverzicht op Facebook verschijnen. Daarnaast kunt u vanuit uw Facebook pagina direct op de artikelen reageren en met uw vrienden op Facebook delen. Deze abonnementsvorm is makkelijk indien u van Facebook gebruik maakt.

Nota bene – Uw privacy is gewaarborgd met elke abonnementsvorm. Uw gegevens zullen te nimmer met derden gedeeld worden. Daarnaast worden uw gegevens voor geen enkel ander doel gebruikt dan hetgeen u zich voor opgeeft.

Het abonnement via email wordt verzorgd door een nauwkeurig geselecteerde partner (Aweber). Dit abonnement vraagt u aan door uw naam en email adres in bovenstaande velden onder ‘Email abonnement’ in te vullen en daarna de instructies op te volgen.

Deel deze pagina met anderen