Nationaal onderzoek Over Het Nieuwe Werken maakt vliegende start!

Nationaal onderzoek Over Het Nieuwe Werken maakt vliegende start!

Alweer voor de vijfde keer houdt platform Over Het Nieuwe Werken haar jaarlijkse onderzoek naar de stand van zaken rondom HNW. Een van de resultaten: de respondenten (tot nu toe) blijken erg weinig thuis te werken. Wilt u uw mening over Het Nieuwe Werken ook delen, dat kan. Doet u dat snel, dan maakt u bovendien kans op gratis toegangskaarten voor het Congres Over Het Nieuwe Werken.

23 april 2013 door Redactie
Reacties gesloten
Sleutel naar Het Nieuwe Werken

Boekrecensie bij weggeefactie (R)evolutie van werk

Naar aanleiding van de weggeefactie van HNWBlog en Bas van de Haterd van zijn boek ‘(R)evolutie van werk’ schreef Diana Russo een recensie. Zeker de moeite van het lezen waard, stelt zij, want: hoewel sommigen hun ogen sluiten voor de toekomst en krampachtig vasthouden aan het oude, zijn de veranderingen in de periferie al zichtbaar.

22 januari 2013 door Diana Russo
1 Reactie
Donald Duck en Het Nieuwe Werken

Weggeefactie: Donald Duck legt uit hoe Het Nieuwe Werken werkt!

Kennen we allemaal niet een situatie, organisatie, of persoon die wel gebaat is bij wat uitleg over Het Nieuwe Werken? Wat is er ludieker dan dat te laten doen door niemand minder dan Donald Duck? In samenwerking met HNWBlog geeft Albert Roelofswaard vier exemplaren van de Donald Duck zakelijk over HNW weg. Zo kun jíj hier iemand voor in aanmerking laten komen. Doe er je voordeel mee!

8 november 2012 door Albert Roelofswaard
29 Reacties
Doe mee met onze gratis events tijdens de Week van Het Nieuwe Werken

Doe mee met onze gratis events tijdens de Week van Het Nieuwe Werken

Als supplier van de campagne ‘Het Nieuwe Werken doe je zelf’ dragen wij met het Smart Work Network, waaronder ook Het Nieuwe Werken Blog, bij met speciale content en een tweetal events in het campagnehoofdkwartier in Utrecht op 8 en 10 november. U kunt hieraan gratis deelnemen én meedoen.

31 oktober 2011 door Reinier Willems
Reacties gesloten
Week van Het Nieuwe Werken

Baas over eigen baan [#hnwdjz]

Zelf de regie voeren over plaats en tijdstip van werken maakt werknemers zo’n 8 procent productiever. Baas over eigen baan is dan ook een van de slogans van de campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf 2011, met als hoogtepunt de Week van Het Nieuwe Werken van 7 tot en met 13 november. Wat gebeurt er die week zoal? Organisator Willem-Jan van Grondelle doet het uit de doeken.

18 oktober 2011 door Willem-Jan van Grondelle
Reacties gesloten
Masterclass HNW gratis iPad2

24 januari start de nieuwe serie masterclasses: schrijf nu in!

De tweede serie van de succesvolle Het Nieuwe Werken Masterclass start 24 januari 2012. U kunt rekenen op inspirerende en interactieve masterclasses met presentaties, discussies, simulaties, bezoeken aan bedrijven en meer. Daarnaast komt u direct in gesprek met meer dan 25 ervaringsdeskundigen én u ontvangt een gratis iPad2.

12 oktober 2011 door Reinier Willems
2 Reacties
Journey toward the New Way of Working

Retweetactie: Journey towards the New Way of Working

Het Nieuwe Werken Blog geeft via een retweetactie 9 exemplaren van het boek ‘Journey towards the New Way of Working’ weg. Dik Bijl wil met dit boek de visie, kennis en ervaring die we in Nederland rond om Het Nieuwe werken hebben opgebouwd, beschikbaar en toegankelijk te maken voor de rest van de wereld. Doe zo vaak mee als je wilt.

12 oktober 2011 door Reinier Willems
Reacties gesloten
Een heldere kijk op Cloud Computing

Retweetactie: Een heldere kijk op Cloud Computing- we geven 9 exemplaren weg!

Het Nieuwe Werken Blog geeft via een retweetactie 9 exemplaren van het boek “Een heldere kijk op Cloud Computing” weg. Maurice van der Woude beschrijft hierin in duidelijke taal de mogelijkheden en de voor- en nadelen van Cloud Computing. Doe zo vaak mee als je wilt.

14 september 2011 door Redactie
1 Reactie
Download gratis e-book Praktijkvisies op Het Nieuwe Werken

Exclusieve gratis download: Praktijkvisies op Het Nieuwe Werken

Uitgeverij Tiem biedt exclusief via Het Nieuwe Werken Blog en Werken 2.0 het e-boek Praktijkvisies op Het Nieuwe Werken aan. In deze bundel verhalen negen auteurs over hun ervaringen met en hun visie op nieuwe manieren van werken. Direct te downloaden na een Tweet.

4 juli 2011 door Reinier Willems
5 Reacties
Retweet en win een Plantronics Calisto P835

ReTweet actie: Win een Plantronics Calisto P835 – we geven 6 exemplaren weg!

Het is weer tijd voor een ReTweet actie! Deze week geven we 6 Plantronics Calisto P835’s weg ter waarde van 320 euro weg. Doe zo vaak mee als je wilt!

20 juni 2011 door Reinier Willems
Reacties gesloten
Onderzoek Het Nieuwe Werken Blog

Help mee HNWBlog te verbeteren

Graag willen wij Het Nieuwe Werken Blog verder ontwikkelen en verbeteren. Hiervoor hebben we jouw mening mening nodig. Doe daarom mee met de HNWBlog enquête en maak ook nog eens kans op een iPad2 of Esquire abonnement!

4 juni 2011 door Reinier Willems
Reacties gesloten
Boek De Kunst van Het Nieuwe Werken

ReTweet actie: Win het boek De Kunst van Het Nieuwe Werken – we geven 10 exemplaren weg!

Het boek De Kunst van het Nieuwe Werken is dinsdag gepresenteerd op het gelijknamige congres te Den Haag. Een van de samenstellers is HNWBlogger Rosan Gompers en daarom geven we deze week 10 exemplaren weg.

31 mei 2011 door Reinier Willems
Reacties gesloten
Het Nieuwe Werken Spel

ReTweet actie: Win Het Nieuwe Werken Spel – we geven 10 exemplaren weg!

DEZE ACTIE IS VERLOPEN. VOLGENDE WEEK EEN NIEUW ACTIE! Het is weer tijd voor een nieuwe ReTweet actie! Deze week geven we daarom 10 exemplaren weg van Het Nieuwe Werken Spel. Doe zo vaak mee…

11 mei 2011 door Reinier Willems
2 Reacties
Carrierebitches en papadagen van Roos Wouters

ReTweet actie: Win het boek Carrièrebitches en papadagen – we geven 10 exemplaren weg!

Het is weer tijd voor een nieuwe ReTweet actie! Deze week geven we daarom 10 exemplaren weg van het nieuwe boek Carrièrebitches en papadagen van Roos Wouters. Doe zo vaak mee als je wilt!

26 april 2011 door Reinier Willems
Reacties gesloten
Gluren bij de buren

Gluren bij de buren

De eerste campagne “Het Nieuwe Werken doe je zelf” was een groot succes. Voor de vervolgcampagne dit najaar zoeken wij bedrijven die hun Huis willen openstellen en naar uw inspirators.

31 maart 2011 door Willem-Jan van Grondelle
4 Reacties
HNW is een mindset die HNW adviseurs vaak missen

HNW is een mindset die HNW adviseurs vaak missen

HNW is een mindset, de hard core HNW mensen die al jaren er over praten weten dat inmiddels wel. Nu het echter een hot topic is zijn er ook heel veel partijen die er graag…

22 december 2010 door Bas van de Haterd
10 Reacties
ReTweet actie: Win het boek 'Slimmer werken met het kantoor in je tas' – we geven 10 exemplaren weg!

ReTweet actie: Win het boek ‘Slimmer werken met het kantoor in je tas’ – we geven 10 exemplaren weg!

Het is weer tijd voor een nieuwe ReTweet actie! Deze week geven we daarom 10 exemplaren weg van het nieuwe boek ‘Slimmer werken met het kantoor in je tas‘ van Gerald Essers. Doe zo vaak…

18 oktober 2010 door Alex Vermeule
4 Reacties
ReTweet actie: Win het boek Easycratie - we geven 10 exemplaren weg!

ReTweet actie: Win het boek Easycratie – we geven 10 exemplaren weg!

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe actie! Deze week geven we daarom 10 exemplaren weg van het boek Easycratie van Martijn Aslander en Erwin Witteveen. Doe zo vaak mee als je wilt! Al…

6 september 2010 door Alex Vermeule
2 Reacties