Bedrukking van servies en glazen

Door Danny Bijl van DB Online Marketing - 12 juli 2022
Reacties gesloten

Lijkt het jou wel wat om dranken in glazen te serveren waar jouw eigen logo opstaat? Of wil je het koffiemomentje van jouw werknemers en/of zakenrelaties extra bijzonder maken? Dan zal je blij worden van de mogelijkheid tot het bedrukken van jouw servies en glaswerk. Je kunt bijvoorbeeld jouw logo op een koffiekopje laten zetten. Maar het is ook mogelijk om een passende slogan op glazen te laten drukken. Je kunt de glazen en het servies volledig personaliseren.

Kop en schotels met jouw eigen logo

Heb jij op kantoor regelmatig zakenrelaties over de vloer? Of zit je regelmatig om de tafel met klanten? Dan wil je hen uiteraard een smaakvolle kop koffie kunnen aanbieden. Het is daarom slim om te investeren in kwalitatief goede koffie. Maar met alleen koffie van goede kwaliteit ben je er nog niet. Er zijn namelijk nog meer aspecten die bijdragen aan de smaakbeleving. Zo is servies bedrukken nog een slimme investering. Zit de koffie in een mooi stijlvol koffiemokje? Dan zal de koffie beter smaken dan wanneer deze in een lelijke mok zit. Dus wil je de koffiebeleving bij jou op kantoor voor jouw werknemers, zakenrelaties en klanten optimaliseren? Schenk de koffie dan in koffiekopjes die passen bij de huisstijl van jouw onderneming.

Mooie gepersonaliseerde bierglazen

Ben jij geen kantoorhouder, maar heb je wel een mooie horecazaak? Dan is het bedrukken van servies eveneens een waardevolle investering. En ook bedrukte glazen zoals bedrukte bierglazen kunnen dan niet ontbreken. Met een bedrukt bierglas geef je jouw gasten net dat beetje extra. Je zorgt er hiermee voor dat het bier dat je schenkt nóg lekkerder smaakt. De smaakbeleving van een drankje wordt namelijk niet enkel door de drank zelf bepaald. Ook het glas waaruit je het drankje drinkt draagt bij aan de smaakbeleving. Investeer dus in bedrukte glazen en/of bedrukt servies en verhoog zo de smaakbeleving bij jouw gasten

Bedrukt glaswerk: een krachtig marketingmiddel

Bedrukt glaswerk: een krachtig marketingmiddel

Als ondernemer zijnde wil je de concurrentie de baas blijven. Je wilt je onderscheiden van de rest. Dit doe je door een smaakvol product aan te bieden. Maar ook de entourage eromheen is belangrijk. Serveer jij een lekker drankje in een lelijk glas? Dan zal het drankje minder goed smaken dan wanneer je het in een mooi glas serveert. Alleen dat is dus eigenlijk al genoeg reden om jouw glaswerk te laten bedrukken. Bedrukte glazen zijn tevens een krachtig marketingmiddel. Maakt men een foto van het drankje op het terras? Dan zal jouw logo waarschijnlijk ergens op sociale media verschijnen. Bedrukte glazen zijn dus een effectieve marketingvorm te noemen.

Deel dit artikel met anderen
Danny Bijl - Online Marketeer
Danny Bijl is werkzaam als freelance online marketeer waarbij de focus ligt op SEO en content trajecten. Hij is er heilig van overtuigd dat het creëren van goede content een must is voor ieder bedrijf die iets met online wil doen. Naast de online marketing werkzaamheden voor zijn klanten is Danny ook een enthousiaste blogger.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten