Comments-Policy

Het Nieuwe Werken Blog hecht grote waarde aan de dialoog met haar lezers. Daarom hebben wij uitdrukkelijk gekozen voor een vorm die de interactie met u bevordert. Zo maken wij o.a. gebruik van een geavanceerd commenting systeem. Hiermee kunnen bezoekers realtime en heel gemakkelijk de discussie aangaan met de schrijvers en met elkaar.

Daarnaast hebben wij er voor gekozen om reactie op de artikelen niet van te voren te modereren. Wij moedigen u aan om uw ideeën en reacties te delen!

De reacties worden wel gefilterd door spamfilters. Deze technologie is niet perfect en zo nu en dan zal een legitieme reactie als spam worden gerapporteerd.

Indien uw reactie op een artikel niet binnen 1 uur zichtbaar is, kan het per ongelijk als spam zijn gemarkeerd. Neemt u alstublieft contact met ons op en informeer naar de status van uw reactie. We zullen ons uiterste best doen om dit voor u te corrigeren.

Uw reactie zal alleen worden gemodereerd of verwijderd indien deze in strijd is met de Comments Policy  van onze website.

Comments-Policy Het Nieuwe Werken Blog

  • Reactie formulier – U kunt als Gast anoniem een reactie plaatsen. Wij waarderen des te meer indien u een reactie onder uw eigen naam plaatst. U kunt hiervoor uw identiteit van andere websites zoals bijvoorbeeld Twitter of Facebook gebruiken.
  • Reactie Spam – Reacties die bepaalde keywords, spam, spam blogs-urls of verdachte informatie vermelden worden gewijzigd of verwijderd.
  • Taal en gedrag – Deze blog is ‘familie vriendelijk’ en reacties met aanvallend of ongepast taalgebruik, of zo door de redactie worden opgevat, worden aangepast of verwijderd. Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd. Zie voor meer informatie onze (n)etiquette pagina.
  • Gelimiteerd aantal Links – Het Nieuwe Werken Blog zal reacties meer dan twee links/urls niet altijd direct plaatsen. Het kan daarom even duren voordat uw reactie getoond wordt. Elke reactie met meer dan vier links/urls kan worden gemarkeerd als spam.
  • Rechten – De eigenaar van de blog, beheerders, editors en auteurs hebben het recht om elke reactie te bewerken, te verwijderen, te verplaatsen of als spam te markeren. Zij hebben ook het recht om iemand of meerdere personen de mogelijkheid tot reageren of toegang tot de gehele site te ontnemen.
  • Trackbacks zijn reacties – Trackbacks vallen onder deze Comments-Policy en zullen ook als zodanig behandeld worden.
  • Geblokkeerde reacties – Iedereen die deze Comments-Policy niet respecteert neemt het risico de mogelijkheid tot reageren op artikelen te verliezen en/of toegang tot de gehele site te verliezen.
  • Eigen verantwoordelijkheid – Elke reactie op deze blog is de verantwoordelijkheid van degene die de reactie plaatst en niet de verantwoordelijkheid van de eigenaar, beheerders, editors of auteurs van Het Nieuwe Werken Blog. Door een reactie te plaatsen, geeft u aan dat het uw eigen reactie is en dat u Het Nieuwe Werken Blog niet verantwoordelijk stelt voor enige vorm van repercussie, schade of aansprakelijkheid.

Dank u wel voor het lezen!

Deel deze pagina met anderen