Congres Over Het Nieuwe Werken 2013

Door Redactie van Het Nieuwe Werken Blog - 13 september 2013
Reacties gesloten

Congres Over Het Nieuwe Werken 2013Een andere kijk op werken: hoe krijg je medewerkers daadwerkelijk in beweging? Hoe zorg je dat managers op een andere manier gaan leidinggeven? Dat het management niet alleen achter HNW staat, maar ook ervoor? En hoe organiseer je organisaties rondom vrijheid, betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid? Daarover gaat dit congres.

Plenair programma

In de ochtend laat prof. dr. Henk Volberda u zien hoe Het Nieuwe Werken de productiviteit en het plezier van medewerkers kan verhogen en hoe HNW een boost kan geven aan het innovatievermogen van de organisatie. In de middag sluit cabaretier Jelle Kuiper de dag op ludieke wijze af. En in de tussentijd hebben we een mooi programma voor u opgesteld.

Stel zelf uw programma samen

In drie workshoprondes kiest u uit vijftien verschillende sessies: van workshops en cases tot en met ‘vraag maar raak’-sessies en lezingen. Leer van de ervaring van onder andere ABN Amro, Belastingdienst, IDEXX en ING. Het volledige programma kunt u vinden op onze site Congres Over Het Nieuwe Werken.

Netwerken tijdens lunch en borrel

Naast een interessant plenair programma en praktische workshops, is er tijdens het congres volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens de lunch en de borrel na afloop bespreekt u uw ervaringen, deelt u tips en kunt u andere ervaringsdeskundigen zaken voorleggen waar u wellicht tegenaan loopt.

Het Congres Over Het Nieuwe Werken 2013 handelt over vrijheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. U kunt zich hier inschrijven.

Deel dit artikel met anderen
Redactie - Redactie van Het Nieuwe Werken Blog
De redactie van Het Nieuwe Werken Blog bestaat uit diverse journalisten en (eind)redacteuren.
Blijf op de hoogte van de blog via onze gratis abonnementen.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten