Creatieve manieren om jouw bedrijf te laten zien

Reacties gesloten

Elk bedrijf wil de grootste worden in zijn business. Dit wordt echter steeds moeilijker omdat er meer en meer bedrijven komen in Nederland. Belangrijk bij het laten zien van jouw bedrijf is natuurlijk dat mensen je onthouden, daarom wil je op een bijzondere manier adverteren. Door het groeiende aantal bedrijven wordt ook dit lastiger en lastiger. Je zult daarom creatieve manieren gaan vinden om te adverteren en promoten. 

Een slimme manier om dit te doen is om bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf op verschillende items te drukken, zoals Drukbedrijf dat kan.

Wat zijn die manieren? 

Hieronder een paar voorbeelden over hoe je jouw bedrijf creatief zou kunnen promoten door gebruik te maken van: 

  1. Een goede manier om jouw bedrijf op verschillende manieren te laten zien is door etiketten te bedrukken. Je kunt etiketten bedrukken met jouw eigen logo erop. Deze etiketten kun je gebruiken om pakketten die je moet versturen mooi dicht te plakken. De etiketten worden handig op rol gedrukt, zodat ze eenvoudig meeneembaar en opplakbaar zijn. 
  2. Een andere manier om de etiketten te gebruiken is door ze bijvoorbeeld op flessen te plakken. Zo kun je jouw bedrijfslogo en tekst creatief verspreiden. Deze flessen kunnen relatiegeschenken zijn, die je naar klanten opstuurt. Of het kunnen flessen voor in de verkoop zijn, waar je je eigen etiket op wilt hebben. 
  3. Ook voor buiten zijn er verschillende opties, zoals een abri. Een abri is een grote poster die in de stad hangt. Zodra je hier jouw bedrijf op drukt en op drukke plekken hangt, zal iedereen jouw bedrijf zien en onthouden. Het mooie is dat je bijna niet om een abri heen kunt en deze dus altijd gaat zien. 
  4. Een andere manier om buiten te promoten is door stoepborden te bedrukken. Heb jij een winkel en wil je dat iedereen weet dat jouw winkel daar zit? Dan kun je stoepborden met eigen ontwerp laten bedrukken. Zo zal iedereen die langsloopt zien waar jouw winkel zit en deze direct herkennen. 
  5. Wat is nou een beter moment om je bedrijf te promoten dan met de feestdagen? Dit is hét moment om al jouw klanten jouw bedrijf nogmaals te laten zien. Zo kun je bijvoorbeeld eigen inpakpapier bedrukken. Verstuur alle cadeaus in jouw eigen inpakpapier, zodat iedereen in één oogopslag ziet waar het vandaan komt. 

Natuurlijk zijn er veel meer manieren om creatief te promoten, maar dit zijn de nieuwste manieren om je te onderscheiden als bedrijf. Met deze voorbeelden haal je absoluut jouw doelen. 

Deel dit artikel met anderen
Sander Wijdemans - Online marketeer en ondernemer
Sander Wijdemans is freelance online marketeer en online ondernemer. Door de jaren heen heeft hij verschillende platforms, blogs en webshops opgezet, waaronder de succesvolle internationale webshop www.woodiful.com. Sander Wijdemans werkt als freelance marketeer onder de bedrijfsnaam SW Online Marketing & Media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten