De beste lease deals: kies Peugeot lease

Door Danny Bijl van DB Online Marketing - 3 mei 2023
Reacties gesloten

Als ondernemer wil je graag mobiel zijn en een goede indruk maken op jouw klanten. Een leaseauto kan hierbij een uitkomst bieden. Eén van de populairste keuzes onder ondernemers is Peugeot lease met financial lease. Maar waarom is dit zo? In dit artikel zullen we ingaan op de voordelen van Peugeot lease en de beste lease deals voor een zakelijke Peugeot.

Peugeot lease: waarom?

Peugeot staat bekend om zijn betrouwbare en stijlvolle auto’s. Het merk heeft diverse modellen, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinsauto’s. Daarnaast is Peugeot ook erg innovatief, zo hebben ze bijvoorbeeld elektrische auto’s en hybride modellen in hun assortiment. Dit alles maakt Peugeot een populaire keuze voor ondernemers die een leaseauto zoeken.

Voordelen van financial lease

Als je besluit een leaseauto aan te schaffen, zijn er verschillende mogelijkheden. Een populaire keuze onder ondernemers is financial lease. Hierbij betaal je maandelijks een vast bedrag en ben je economisch eigenaar van de auto. Dit heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Je profiteert van fiscale voordelen, zoals investeringsaftrek en btw-teruggave.
  • Je hebt de volledige controle over de auto en kunt deze bijvoorbeeld zelf verkopen aan het einde van de leaseperiode.
  • Je hoeft geen grote investering te doen en hebt dus meer financiële ruimte voor andere zaken.
  • Je kunt de kosten van de leaseauto spreiden over een langere periode, waardoor je minder druk voelt op jouw cashflow.

Peugeot lease deals: onze top 3

Peugeot lease deals onze top 3

Als je hebt besloten dat Peugeot lease iets voor jou is, wil je natuurlijk de beste deal vinden. Hieronder hebben we de top 3 Peugeot lease deals voor ondernemers op een rijtje gezet:

Peugeot 308 SW

De Peugeot 308 SW is een stijlvolle en ruime stationwagon. Met deze auto kun je indruk maken op jouw klanten en tegelijkertijd veel spullen vervoeren. De leaseprijs van deze auto begint bij ongeveer € 160,- per maand, afhankelijk van de leeftijd van de auto en de kilometerstand, maar ook de looptijd en een eventuele aanbetaling.

Peugeot e-208

Als je duurzaamheid belangrijk vindt, is de Peugeot e-208 een goede keuze. Dit is namelijk een volledig elektrische auto, waarmee je geen uitstoot hebt en dus bijdraagt aan een beter milieu. De leaseprijs van deze auto begint bij ongeveer € 380,- per maand, afhankelijk van de afgesproken duur van het contract en mogelijk inruil of aanbetaling.

Peugeot 3008

De Peugeot 3008 is een luxe en ruime auto, verkrijgbaar als hatchback, MP of SUV. Met deze auto kun je comfortabel rijden en veel spullen vervoeren. De leaseprijs van deze auto begint bij ongeveer € 250,- per maand, afhankelijk van onder andere de leeftijd van het voertuig en de afgesproken looptijd van het leasecontract.

Peugeot lease: een alternatief?

Uiteraard kan het zijn dat Peugeot niet de beste keuze is voor jouw onderneming en dat je liever een ander merk wilt leasen. Zo hebben merken als Volkswagen, Audi en Opel ook goede leaseopties en voordelen van financial lease. Het is dan ook aan te raden om verschillende aanbieders en merken met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Tot zover ons artikel over de beste financial lease deals voor Peugeot. We hebben laten zien waarom Peugeot lease een goede keuze kan zijn voor ondernemers die op zoek zijn naar een leaseauto en welke voordelen financial lease biedt. Daarnaast hebben we de top 3 Peugeot lease deals op een rijtje gezet, variërend van de ruime stationwagon Peugeot 308 SW tot de luxe SUV Peugeot 3008.

Wij hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste lease deal voor jouw onderneming en wensen je veel succes met het vinden van de perfecte leaseauto.

Deel dit artikel met anderen
Danny Bijl - Online Marketeer
Danny Bijl is werkzaam als freelance online marketeer waarbij de focus ligt op SEO en content trajecten. Hij is er heilig van overtuigd dat het creëren van goede content een must is voor ieder bedrijf die iets met online wil doen. Naast de online marketing werkzaamheden voor zijn klanten is Danny ook een enthousiaste blogger.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten