Dit zijn de meest gebruikte Gaming PC’s

Door Danny Bijl van DB Online Marketing - 5 april 2022
Reacties gesloten

Ben jij helemaal fan van gamen? Dan kan een Gaming PC natuurlijk niet ontbreken. Of misschien heb je al een Gaming PC maar is deze inmiddels te oud voor de nieuwste games. Dan wordt het tijd om een nieuwe Gaming PC aan te schaffen. Het maakt niet uit wat je budget hiervoor is, er zijn namelijk veel verschillende Gaming PC’s te krijgen. Zo kun je ook een Gaming PC zelf samenstellen naar jouw wens. Maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk? Dat lees je hieronder!

Gaming PC zelf samenstellen

Op Computer-bestel.nl kun je zelf een Gaming PC samenstellen. Zelfs als je eigenlijk niet zoveel van Gaming PC’s afweet, heeft Computer-bestel de website zo ingesteld dat het samenstellen gemakkelijk gaat. Bij elk extra onderdeel dat je aan de PC toevoegt, zie je het totaalbedrag veranderen. Je kunt dus zelf een budget in je hoofd houden en hier je PC op afstellen. Computer-bestel.nl vindt kwaliteit het belangrijkst, dus alle onderdelen die je kunt samenstellen zijn van hoge kwaliteit.  Maar welke Gaming PC wordt er eigenlijk het meest gebruikt?

Gaming PC zelf samenstellen

Meest gebruikte Gaming PC’s van 2022

Elk jaar verschijnen er andere Gaming PC’s in de meest gebruikte Gaming PC’s. Op dit moment worden deze PC’s het meest gebruikt:

  1. HP Omen GT12-1940nd
  2. HP Pavilion Gaming TG01-2960nd
  3. AMD Ryzen 7 3700X High-End RGB Game Computer / Gaming PC – GTX 1660 6GB – 16GB RAM – 512GB SSD (M2.0) – Win10 Pro
  4. Lenovo IdeaCentre G5 14IOB6 90RE006DMH
  5. Allround Game PC (Ryzen 5 3600 4,2 Ghz, 16 GB DDR4 werkgeheugen, GTX 1650, 240GB SSD schijf en 1 TB HDD)

Je kunt zelf kijken welke specificaties jij graag terug wilt zien in de PC en op basis daarvan kun je de beste uitkiezen. Mocht je er hulp bij nodig hebben, dan kun je contact opnemen met de webshop. Zij staan je graag te woord bij het kiezen van de beste Gaming PC voor jou. Heb jij inmiddels een PC uitgezocht die je graag wilt hebben, maar wil je nog wat nieuwe games aanschaffen om te spelen op je PC? Dan kan dit ook op deze website!

Accessoires en games bij Computer-bestel.nl

Naast dat je op deze website een Gaming PC kunt samenstellen, kun je hier dus ook terecht voor accessoires en games. Zo vind je in de webshop onder andere game controllers, game headsets, kabels en monitoren. Een ander populair product uit de webshop is een gamestoel. Het is namelijk belangrijk dat je op een comfortabele gamestoel aan het gamen bent, zodat je geen last krijgt van je lichaam. Op zoek naar nieuwe games? Wat dacht je van de nieuwste versie van Sims of FIFA. In de webshop worden de games altijd aangevuld, dus als je altijd de laatste versie wilt spelen kun je de webshop in de gaten houden!

Deel dit artikel met anderen
Danny Bijl - Online Marketeer
Danny Bijl is werkzaam als freelance online marketeer waarbij de focus ligt op SEO en content trajecten. Hij is er heilig van overtuigd dat het creëren van goede content een must is voor ieder bedrijf die iets met online wil doen. Naast de online marketing werkzaamheden voor zijn klanten is Danny ook een enthousiaste blogger.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten