Doe mee met onze gratis events tijdens de Week van Het Nieuwe Werken

Door Reinier Willems van Smart Work Network - 31 oktober 2011
Reacties gesloten

Het Nieuwe Werken Doe Je ZelfAls supplier van de campagne ‘Het Nieuwe Werken doe je zelf’ dragen wij met het Smart Work Network, waaronder ook Het Nieuwe Werken Blog, bij met speciale content en acties tijdens de Week van Het Nieuwe Werken. In het campagnehoofdkwartier op de Biltstraat 37 in Utrecht organiseren wij een tweetal events. U kunt hieraan gratis deelnemen én meedoen.

Rondetafelgesprek rond om Het Nieuwe Werken
(8 november)

Dinsdag 8 november om 07.00 uur (!) zal er onder leiding van blogger Albert Roelofswaard van Were2 een round table-gesprek gehouden worden met verschillende organisaties en relevante experts op het gebied van Het Nieuwe Werken. U kunt bijdragen aan dit gesprek door vraagstukken en onderwerpen aan te dragen waar u of uw organisatie meer over zou willen weten. Wij zullen de beste onderwerpen uitkiezen en aandragen om besproken te worden.

Het rondetafelgesprek zal voornamelijk voor management en leidinggevenden van organisaties zijn en bij te veel aanmeldingen zal er een selectie van de deelnemers plaatsvinden.

Het Nieuwe Werken Spel (10 november)

Mensen veranderen niet omdat anderen dat willen. Als men het niet ziet, gebeurt er niets en volgt er geen beweging. Het Nieuwe Werken is niet te koop en top-down krijg je dit niet tussen de oren. Het betrekken van je mensen bij de vormgeving is de primaire zaak. Hoe sluit Het Nieuwe Werken aan bij de doelstelling van de organisatie? Doe op donderdag 10 november om 18.00 uur mee met blogger Godfried Boogaard en ervaar hoe Het Nieuwe Werken Spel uw organisatie hierbij kan helpen.

Gratis inschrijven

Natuurlijk kunt u hier ook zelf bij aanwezig zijn. Schrijf u gratis in op de website van hetnieuwewerkendoejezelf.nl voor deze evenementen op dinsdag 8 november en kom langs op het hoofdkwartier op de Biltstraat 37 in Utrecht. Zie uw vraagstukken besproken worden!

Deel dit artikel met anderen
Reinier Willems - Uitgever
Reinier is uitgever van CloudTools, Werken 2.0 en Het Nieuwe Werken Blog. Reinier is ondernemer en heeft een achtergrond in online publishing en nieuwe media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten