Een nieuw kantoorpand betrekken: regel dit alvast om zo soepel mogelijk te starten

Door Danny Bijl van DB Online Marketing - 25 september 2019
Reacties gesloten

Is het tijd om naar een groter kantoorpand te verhuizen? Ben je uit je jasje gegroeid als ondernemer? Dan is het in ieder geval zaak om dat momentum vast te houden. Hoewel je gaat verhuizen wil je natuurlijk dat het bedrijf zo min mogelijk stil komt te staan. Dat doe je bijvoorbeeld door een aantal zaken op voorhand alvast goed te regelen. In de eerste plaats begin je alvast met voorraad overhevelen vanaf het moment dat je de sleutel van het nieuwe pand krijgt. Dit is vast een goede start.

Je abonnementen overschrijven

Je hebt natuurlijk met een aantal belangrijke abonnementen te maken. Denk bijvoorbeeld aan je alles in 1 abonnement voor internet, tv en telefonie. Dit mag natuurlijk niet stilvallen. Je moet wel bereikbaar blijven en online je zaken kunnen regelen. Zorg daarom op tijd dat het abonnement wordt overgeschreven naar je nieuwe adres. Op die manier kan je gewoon verder gaan waar je gebleven was op de dag dat je zelf de overstapt maakt van het oude naar het nieuwe pand. Dit is misschien wel één van de belangrijkste stappen om te zetten als je daadwerkelijk gaat verhuizen. Wil je ook je internet vergelijken, oriënteer je dan op verschillende websites.

Internet vergelijken

De koffieautomaat alvast installeren

Ga je op maandag over naar het nieuwe pand? Laat dan op vrijdag alvast de koffieautomaat installeren. Wanneer er dan na het weekend een verse start wordt gemaakt, kan dat in ieder geval met verse koffie. Dit is natuurlijk de smeerolie van elke goedlopende onderneming. Alleen al om die reden is het dus ook een goed idee om hier maximaal aandacht aan te besteden. Misschien is het zelfs wel een goed moment om een upgrade te doen. Op die manier maak je ook nog eens een goede beurt bij de medewerkers die de koffie zo hard nodig hebben.

Stuur tijdig adreswijzigingen

Zorg ook alvast dat iedereen op voorhand weet waar je heen gaat. Vertel dit dus niet pas wanneer je er al zit. Door alvast aan te geven dat je op een nieuwe plek zit, kan daar tijdig rekening mee gehouden worden. De post, de leveranciers en alle andere belanghebbenden weten dat ook waar ze naartoe moeten. Dat maakt het alleen maar makkelijker om de zaken soepel te laten verlopen. Zorg dus dat iedereen tijdig de adreswijziging krijgt doorgegeven. Let er alleen ook wel op dat je dit weer niet te vroeg doet, anders is het zo vergeten.

Deel dit artikel met anderen
Danny Bijl - Online Marketeer
Danny Bijl is werkzaam als freelance online marketeer waarbij de focus ligt op SEO en content trajecten. Hij is er heilig van overtuigd dat het creëren van goede content een must is voor ieder bedrijf die iets met online wil doen. Naast de online marketing werkzaamheden voor zijn klanten is Danny ook een enthousiaste blogger.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten