Eigen bedrijf? Stress minder en vertrouw op deze professionals

Door Danny Bijl van DB Online Marketing - 22 januari 2021
Reacties gesloten

Heb je een eigen bedrijf? Dan heb je vast een goed gevulde agenda. Als ondernemer is er altijd wel iets te doen: van belletjes met je supplier of klanten tot papierwerk bijhouden of advertenties online zetten. Misschien heb je soms wel het gevoel dat je een hele dag gewerkt hebt, maar je niets van je to do-lijst kon afstrepen. Vervelend! Voor je het weet zit je opnieuw ‘s avonds uren werk in te halen … Daarom is het belangrijk om in te zien dat je niet alles zelf kan doen en dat je winst kunt halen uit bepaalde werkzaamheden outsourcen. Externe professionals kunnen immers een deel van je werklast overnemen én je werkzaamheden veel beter inrichten. In dit artikel spreken we over welke externe professionals jouw leven makkelijker kunnen maken.  

Een marketing professional die je bedrijf laat scoren

Een marketing professional die je bedrijf laat scoren

Betaal jij maandelijks grote sommen voor Analytics of Facebook Ads, maar haal je er weinig uit terug? Of lukt het je maar niet om jouw site in de kijker te zetten van jouw doelpubliek? Dan is het een goed idee om in zee te gaan met een marketing agency. Zij kunnen een SEO-structuur voor je opzetten waardoor je organisch gaat scoren én jouw advertenties onder handen nemen, zodat deze beter adverteren en minder budget opslurpen. 

Een accountant die jouw financiële werkzaamheden overneemt

Velen hebben geen kaas gegeten van nummertjes. Het kan goed zijn dat je geweldig bent in klanten overhalen om bij jou klant te worden, maar dat het bijbehorende papierwerk je gegarandeerd hoofdpijn bezorgt. Om jaarlijks je belastingen in orde te hebben, kan je dit natuurlijk niet laten slingeren… Als je geen zin hebt om avonden lang te zwoegen om je belastingen goed in te vullen, kun je natuurlijk ook een accountant in de arm nemen. Omdat een accountant dit hele dagen lang doet, kan je er zeker van zijn dat alles goed gaat. En jij kunt gerust slapen! 

Een IT partner die zorgt dat alles goed werkt

Laten we eerlijk zijn: goed werkende IT is niet iets waar je dagelijks aan denkt. Maar wat als je server crasht en iedereen zijn of haar werkzaamheden van de afgelopen tijd verliest? Of wat als je gehackt wordt en je klantendata op straat komt te liggen? Focussen op IT is méér dan af en toe een update uitvoeren. Gelukkig zijn er bedrijven genoeg die IT dienstverlening aanbieden. Zij zorgen ervoor dat alles werkt zoals het hoort en dat problemen op tijd worden gespot. Ook kunnen ze je IT advies geven over bijvoorbeeld de beste beveiliging of de beste servers. Handig! 

Maak jij al gebruik van externe partijen en indien zo, welke?

Deel dit artikel met anderen
Danny Bijl - Online Marketeer
Danny Bijl is werkzaam als freelance online marketeer waarbij de focus ligt op SEO en content trajecten. Hij is er heilig van overtuigd dat het creëren van goede content een must is voor ieder bedrijf die iets met online wil doen. Naast de online marketing werkzaamheden voor zijn klanten is Danny ook een enthousiaste blogger.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten