Exclusieve gratis download: Praktijkvisies op Het Nieuwe Werken

Uitgeverij Tiem biedt exclusief via Het Nieuwe Werken Blog en Werken 2.0 het boek Praktijkvisies op Het Nieuwe Werken aan als gratis download. Het enige dat je hoeft te doen om het boek te downloaden is een Tweet te posten via onderstaande button.

Het boek

Download gratis e-book Praktijkvisies op Het Nieuwe WerkenIn deze bundel verhalen negen auteurs over hun ervaringen met en hun visie op nieuwe manieren van werken in de informatiemaatschappij. Zij hebben allemaal gekozen voor een heel praktische insteek. Geen theoretische verhandelingen over de voor- en nadelen van Het Nieuwe Werken, maar vooral praktijkverhalen waarin de do’s en don’ts op een rijtje worden gezet. Zij beantwoorden niet de ‘waarom’-vraag, maar de ‘hoe’-vraag. Dit boek biedt bruikbare tips om Het Nieuwe Werken snel en met succes in te voeren.

Pay with a tweet

Het enige dat je hoeft te doen is een tweet versturen. Gebruik onderstaandePay with a Tweet” knop om je bericht te posten. Hierna kan je het boek direct downloaden via de button: “Get it now”.

Het boek kopen

Wil je nu – of misschien wel na het lezen van de eerste alinea’s – het fysieke boek aanschaffen? Dat kan natuurlijk ook in de shop van uitgeverij Tiem voor slechts 14,76 euro.

Wat vind je van het boek?

Het zou leuk zijn als je, na het lezen van het boek, je mening en reactie over het boek geeft en onder dit bericht plaatst.

Deel dit artikel met anderen
Reinier Willems - Uitgever
Reinier is uitgever van CloudTools, Werken 2.0 en Het Nieuwe Werken Blog. Reinier is ondernemer en heeft een achtergrond in online publishing en nieuwe media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!

5 reacties


  H Braam zegt:

  Zou goed zijn om #HNW in het twitterbericht op te nemen er wordt veel gezocht op #HNW door mensen die geinteresseerd zijn in dit onderwerp!

  Theo N zegt:

  Ik heb betaald met een tweet, maar de ´get it now´ link werkt bij mij niet?

   HNWBlog zegt:

   Dag Theo,

   In je @Home mailbox vind je de link. Veel leesplezier. Gr. Reinier

  Mike Dandoy zegt:

  Interessant boek!

  mark bassie zegt:

  Bij mij werkt de link ook niet, ik gebruik Firefox 5. Gelieve de link alsnog te mailen naar mij. Alvast bedankt.