Het belang van een goede koffieautomaat

Reacties gesloten

Het Nieuwe Werken is bijna volledig geïntegreerd bij de meeste bedrijven. Werken waar en wanneer mensen maar willen. Dat betekent dat werknemers niet meer altijd op de werkvloer zijn, maar ook veelal buiten de deur werken. Een mogelijk gevolg daarvan is dat het teamgevoel verdwijnt. Wanneer dan ook nog de koffieautomaat van het toneel verdwijnt, het verzamelpunt voor een gezellig praatje, wordt werken voor het bedrijf minder aangenaam. koffie
Koffie versterkt het teamgevoel


Koffie brengt mensen samen. Juist daarom mag een goede koffieautomaat niet op de werkvloer ontbreken. Het bevordert het teamgevoel en zorgt tevens voor een rustmoment in de chaos van alle werkdruk. Daarom doet u er goed aan een koffieautomaat aan te schaffen voor uw bedrijf. Dit levert u en uw bedrijf alleen maar voordelen op.

Breng het werkplezier terug met een goede koffieautomaat

Wilt u als leidinggevende het teamgevoel op de werkvloer bevorderen en werknemers het plezier in hun werkzaamheden teruggeven? Schaf dan een goede koffieautomaat aan. U weet dan zeker dat uw werknemers met veel plezier voor u werken. Bovendien geeft lekkere koffie werknemers het gevoel dat ze zich thuis voelen in het bedrijf. Daarmee versterkt u de productiviteit van uw werknemers optimaal. Ook op de lange termijn levert dat dus veel rendement op!Een koffieautomaat als visitekaartje van uw bedrijf
Een goede koffieautomaat is natuurlijk ook het visitekaartje voor uw bedrijf. Een klant voelt zich welkom wanneer deze een heerlijke bak koffie aangeboden krijgt. Het heeft weinig zin om nieuwe klanten te werven wanneer u vieze en goedkope koffie voorschotelt aan uw klanten. Het gebruik van de juiste koffie is essentieel om nieuwe klanten binnen te halen voor uw bedrijf.

Koffieautomaat kopen of huren

Voordat u een koffieautomaat gaat bestellen, is het aan te raden zoveel mogelijk verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Kiest u voor een koffieautomaat die volledig uw eigendom wordt of gaat u een koffieautomaat huren? Kijk niet alleen naar de kosten van aanschaf, maar let ook op de kwaliteit koffie die u bestelt en het eventuele onderhoud dat moet plaatsvinden. Houd er rekening mee dat een koffieautomaat regelmatig onderhoud nodig heeft om perfect zijn werk te kunnen blijven doen.

AMS Cof Fest 78 copyPrikkel het creatieve brein met koffie

Een koffieautomaat is dus een uitstekende verzamelplek voor werknemers. Daarnaast is de kans groot dat u met deze overheerlijke koffie nieuwe klanten binnenhaalt. Bovendien mag u niet vergeten dat koffie een uitstekend middel is om het creatieve brein te prikkelen. Weet u hoeveel goede ideeën er al zijn ontstaan door het drinken van een kop koffie? Des te meer reden om een goede koffieautomaat in uw bedrijf te hebben staan. Ga dus direct aan de slag en kies voor kwaliteit. Daarmee boekt u winst op zowel de korte als de lange termijn.

Deel dit artikel met anderen
Sander Wijdemans - Online marketeer en ondernemer
Sander Wijdemans is freelance online marketeer en online ondernemer. Door de jaren heen heeft hij verschillende platforms, blogs en webshops opgezet, waaronder de succesvolle internationale webshop www.woodiful.com. Sander Wijdemans werkt als freelance marketeer onder de bedrijfsnaam SW Online Marketing & Media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten