Het Nieuwe Werken & kantoorautomatisering

Reacties gesloten

Werken waar je maar wilt, het is helemaal van deze tijd. Wil je op elke werkplek productief aan de slag kunnen, dan is het belangrijk dat de kantoorautomatisering goed werkt. Zo moeten werknemers niet alleen over een goede computer beschikken, maar is het ook belangrijk dat ze gebruik kunnen maken van de juiste software en dat de ICT-infrastructuur werkt.

pasted-image

Toegang tot je werk, software en documenten
Hosting van werkplekken is iets dat volledig hoort bij het nieuwe werken. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je werk, met alle software en documenten die je daarvoor nodig hebt. Wat is

er nu prettiger dan gewoon eens een dagje thuis werken of productief achter je laptop kruipen wanneer je een lange reis maakt in de trein? Bovendien is het een efficiënte manier van werken!

Tijd, locatie en onafhankelijkheid staan centraal
Het nieuwe werken gaat erover dat je werkt waar je maar wilt, ongeacht de tijd en de locatie. Toch speelt ook het onafhankelijke werken een belangrijke rol. Uiteraard krijg je hierbij ondersteuning van bijvoorbeeld een laptop, smartphone of tablet.

Dit wordt gerealiseerd door het werken in the cloud. Dat betekent dat je online een werkplek krijgt aangeboden waardoor je 24 uur per dag kunt inloggen om werkzaamheden uit te voeren.

De voordelen van in the cloud werken
Natuurlijk levert het nieuwe werken je diverse voordelen op. Het wordt net iets gemakkelijker om de kinderen naar school te brengen en ook kun je tussendoor even een boodschap doen. Op een tijdstip dat het je uitkomt, kruip je achter de computer en voer je de afgesproken werkzaamheden uit, bijvoorbeeld wanneer de kinderen naar school zijn of op bed liggen.

Een ander voordeel dat Het Nieuwe Werken met zich meebrengt, is dat het kostenbesparend is. Je hoeft geen reiskosten meer te maken om op je werkplek aan te komen en bovendien bespaar je jezelf de stress van lange files.

Schakel een expert in
Om al deze zaken te kunnen realiseren, is het dus van groot belang dat alles goed werkt. Wellicht vind je deze ICT problemen te lastig om zelf op te lossen binnen het bedrijf. Schakel dan een ICT bedrijf waarin persoonlijke service volledig centraal staat. Je bent dan verzekerd van een professioneel bedrijf dat in staat is om de kantoorautomatisering binnen het bedrijf op de juiste wijze vorm te geven.

Het resultaat is dat werkzaamheden veel efficiënter worden uitgevoerd!

Deel dit artikel met anderen
Sander Wijdemans - Online marketeer en ondernemer
Sander Wijdemans is freelance online marketeer en online ondernemer. Door de jaren heen heeft hij verschillende platforms, blogs en webshops opgezet, waaronder de succesvolle internationale webshop www.woodiful.com. Sander Wijdemans werkt als freelance marketeer onder de bedrijfsnaam SW Online Marketing & Media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten