Kerstactie: Win het boek ‘Aan de slag met Het Nieuwe Werken’ (5x) van Dik Bijl

Door Arjan Hooiveld van Arjan-Hooiveld.nl - 21 december 2009
4 Reacties

Aan de slag met Het Nieuwe WerkenDe komende week geven we via Het Nieuwe Werken Blog vijf exemplaren weg van het boek Aan de slag met Het Nieuwe Werken (affiliate link).

Het boek beschrijft de principes van Het Nieuwe Werken en geeft inzicht in een aantal praktijksituaties van bedrijven die er al mee aan de gang zijn gegaan. Een waardevolle bron van informatie!

Het enige dat je hoeft te doen, zijn de volgende twee dingen:

 1. Volg @hnwblog op Twitter
 2. Tweet het volgende bericht naar jouw ‘followers’:
 3. Net meegedaan aan actie om ‘Aan de slag met HNW’ te winnen. Je kunt winnen door @hnwblog te volgen en dit RT-en http://hnwblog.nl/kerstactie

Succes en doe direct mee! De winnaars zullen deze week dagelijks via onze twitter stream bekend worden gemaakt.

Letop: het script dat we gebruiken detecteert of de url http://hnwblog.nl/kerstactie in je tweet staat dus zorg ervoor dat inderdaad het geval is. Het maakt niet uit of dit een shorturl (geworden) is. Deze twitteractie staat open voor iedereen die @hnwblog volgt.

Ook gratis als ebook (PDF) te downloaden

Je kunt het boek overigens ook gratis downloaden (PDF). Schrijf je daarvoor in op de gratis nieuwsbrief van Het Nieuwe Werken Blog en ontvang per email de download link.

Mocht je aan het eind van de week niet één van de vijf gelukkige winnaars zijn, dan kun je de hardcopy van het boek ook online bestellen (affiliate link).

Meer informatie over Dik Bijl en zijn boek vind je op zijn eigen website.

Deel dit artikel met anderen
Arjan Hooiveld - Contentmanager en medeoprichter van HNWBlog
Arjan Hooiveld is medeoprichter van Het Nieuwe Werken Blog en de man achter Werken20.nl. Hij is adviseur digitale media, contentmanager en projectcoördinator en heeft diverse lezingen en presentaties gegeven over Het Nieuwe Werken.
Meer informatie vindt u op zijn website, zijn linkedin profiel en zijn twitter pagina.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!

4 reacties


  henri achterkamp zegt:

  Net meegedaan aan actie om ‘Aan de slag met HNW’ te winnen. Je kunt winnen door @hnwblog te volgen en dit RT-en http://hnwblog.nl/kerstactie

  henri achterkamp zegt:

  Net meegedaan aan actie om ‘Aan de slag met HNW’ te winnen. Je kunt winnen door @hnwblog te volgen en dit RT-en http://hnwblog.nl/kerstactie

  criminal record check zegt:

  Excellent post, I will be checking back frequently to look for updates