Leer slimmer werken op Lifehacking Academy en profiteer van deze actie!

Door Alex Vermeule van Online Succes B.V. - 1 juni 2010
Reacties gesloten

Wil jij slimmer werken? Wil jij je werkplezier verhogen door dingen beter te organiseren? Wil je werkdruk verminderen en meer grip krijgen op binnenkomende informatie? Wil je geïnspireerd worden en een grote kans hebben op het ontmoeten van leuke mensen?

Wanneer je antwoord op één van deze vragen ‘ja’ is, dan mag je de Lifehacking Academy op 8 juni a.s. in Amsterdam niet missen!

Natuurlijk hebben we voor jou als lezer van HNWblog een unieke kortingsactie.

Wat is Lifehacking Academy?

Een feestje. een congres. een creatieve speeltuin, een bijzondere netwerkborrel… Hoe je het ook wilt noemen, één ding is zeker: het wordt een leuke, leerzame en inspirerende dag. Lifehacking Academy is een evenement voor iedereen die meer tijd over wilt houden voor de dingen die er echt toe doen. Een event met workshops, lezingen en unconferences rond de thema’s Persoonlijke ontwikkeling, Slimmer werken, Techniek, Tools & Tips. Je maakt kennis met een scala aan mogelijkheden om productiever te zijn en meer plezier te hebben in je professionele- en privé leven.

Unieke actie: neem een introducé mee!

Als lezer van het Het Nieuwe Werken Blog profiteer je deze week van een unieke actie: koop een ticket voor de Lifehacking Academy op 8 juni a.s. in Amsterdam en neem een introducé mee. Je leest het goed, je kunt dus je vriend, vriendin of collega meenemen en samen deze dag ervaren!

Hoe profiteer je van deze actie?

Schrijf je in via deze link en stuur hierna een email naar anja@anjawassenaar.nl met je eigen naam én de naam van je introducé. Anja zorgt ervoor dat je een extra ticket op naam van jouw introducé ontvangt. Ook wanneer je al een ticket hebt gekocht, mag je natuurlijk meedoen met deze actie.

Nog een extra cadeautje

Wil je meer weten over Lifehacking? Dan hebben we nog een extra cadeautje voor je: de twee nieuwste Lifehackingboeken zijn gratis te downloaden als ebook. Het gaat om de titels ‘Slimmer werken vanaf nu!’ van Anja Wassenaar en ‘150 lifehackingtips’ van de auteurs van Lifehacking.nl. We hopen je daarnaast natuurlijk 8 juni te ontmoeten!

Deel dit artikel met anderen
Alex Vermeule - Internet marketeer & Oprichter Het Nieuwe Werken Blog
Alex is ondernemer, B2B internet marketing specialist en mede-oprichter van Online Succes BV, een bedrijf dat o.a. Nederlandstalige marketing automation software ontwikkelt. Alex zijn missie is het rendement van marketing- en verkoopteams verhogen met eenvoudige software en diensten. Alex richtte in 2009 @hnwblog op en was tot april 2011 de drijvende kracht achter dit platform.
Zie zijn website en linkedin profiel voor meer informatie. U kunt hem ook volgen via twitter.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten