Met een opslagtent is het flexibel uitbreiden

Reacties gesloten

Heb jij een eigen onderneming en heb je meer opslag nodig voor je producten? Of heb je tijdelijk een extra kantoor nodig om extra personeel te huisvesten? Of wil je graag je zwembad afdekken met een flexibele tent? Dan is een opslagtent de perfecte oplossing. Hoewel de opslagtenten suggereren dat ze alleen gebruikt kunnen worden voor opslag, hebben deze tenten een zeer flexibele doelstelling. De tenten zijn eigenlijk overal voor te gebruiken en het mooiste is dat deze tenten ook zeer flexibel op- en af te bouwen zijn. Wil je tijdelijk extra bergruimte? Dan is een tent zo geplaatst. Maar heb je de opslag niet meer nodig? Dan is de tent is hetzelfde tijdsbestek weer afgebroken. Ideaal dus.

Geen onnodige kosten met het gebruik van opslagtenten

Wanneer je kiest voor het gebruik van opslagtenten dan hoef je je geen zorgen te maken over onnodige kosten. Zo heb je geen kosten bij het aanvragen van een bouwvergunning (je hebt voor het plaatsen van een tent immers geen vergunning nodig) en hoef je ook geen kosten te maken voor het laten bouwen van een volledige, vaste opslag. Je betaalt bij de flexibele opslagtenten alleen de huur voor de periode dat je de opslagtenten ook daadwerkelijk gebruikt. Want heb je de opslag niet meer nodig? Dan worden de tenten binnen een dag afgebroken en betaal je ook geen huur meer. Wil je juist uitbreiden? Ook dat is natuurlijk mogelijk want door het flexibele systeem kunnen de tenten simpel aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor kan je je bedrijf of opslag zeer snel en flexibel uitbreiden.

Opslagtenten zijn geschikt voor ieder doeleinde

Hoewel de term anders doet vermoeden zijn opslagtenten niet alleen geschikt voor opslag. De tenten kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor extra kantoorruimte, een praktijkruime of als oefenruimte voor een sportschool. De tenten zijn hiermee dus multifunctioneel en doordat de tenten zeer flexibel zijn passen ze op vrijwel elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar een kleine tent voor een kleine opslag of juist voor een grote tent om je sportschool tijdelijk in te huisvesten; met de flexibele opslagtenten kan je dat allemaal bereiken. Bovendien bespaar je ook nog eens veel kosten omdat de tenten niet gebouwd hoeven te worden met stenen en cement. Je hebt dus geen bouwvergunning nodig en je mag de tenten plaatsen op ieder terrein. Dit scheelt je veel tijd en moeite met het aanvragen van een vergunning en het daadwerkelijk bouwen van de opslag.

Flexibele opslagtenten zijn dus de perfecte oplossing wanneer je tijdelijk extra ruimte nodig hebt en wanneer je geen zin of geld hebt voor een volledige verbouwing. De tenten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen waardoor ze eigenlijk voor ieder doeleinde geschikt zijn. Twijfel je nog over de aanschaf van flexibele opslagtenten? Niet doen, want doordat de opslagtenten snel geplaatst kunnen worden zijn perfect op jouw wensen en behoefte af te stemmen. En heb je de extra ruimte niet meer nodig? Ook dat is geen probleem want de tenten zijn in no-time afgebouwd.

Deel dit artikel met anderen
Sander Wijdemans - Online marketeer en ondernemer
Sander Wijdemans is freelance online marketeer en online ondernemer. Door de jaren heen heeft hij verschillende platforms, blogs en webshops opgezet, waaronder de succesvolle internationale webshop www.woodiful.com. Sander Wijdemans werkt als freelance marketeer onder de bedrijfsnaam SW Online Marketing & Media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten