De potentie van Het Nieuwe Werken in het MKB [Video]

Door Alex Vermeule van Online Succes B.V. - 31 maart 2010
1 Reactie

Het Nieuwe Werken biedt enorme voordelen voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Door Het Nieuwe Werken worden de belangen van werkgever en werknemer verbonden. In deze film bespreken Loek Hermans, voorzitter MKB-Nederland en Peter Kustermans, managing partner bij Boer & Croon de potentie van Het Nieuwe Werken voor werkgevers en werknemers. Dit wordt ook wel Digitale Mobiliteit genoemd.

Aan de slag met Digitale Mobiliteit?

Vanuit Digitale Mobiliteit is er een informatieplein beschikbaar gesteld dat u helpt met het ontwikkelen van een nieuwe manier van werken. In negen modules komen meer dan vijftig onderwerpen aan de orde die een compleet beeld geven waar u mee aan de slag kunt.

Het informatieplein is zowel op de ondernemer als op de medewerker gericht en staat boordevol met praktische tips, stappenplannen, achtergrondinformatie, films en verwijzingen naar verdere informatie. Een aanrader!

Deel dit artikel met anderen
Alex Vermeule - Internet marketeer & Oprichter Het Nieuwe Werken Blog
Alex is ondernemer, B2B internet marketing specialist en mede-oprichter van Online Succes BV, een bedrijf dat o.a. Nederlandstalige marketing automation software ontwikkelt. Alex zijn missie is het rendement van marketing- en verkoopteams verhogen met eenvoudige software en diensten. Alex richtte in 2009 @hnwblog op en was tot april 2011 de drijvende kracht achter dit platform.
Zie zijn website en linkedin profiel voor meer informatie. U kunt hem ook volgen via twitter.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!

1 reactie


  Anonymous zegt:

  Hmm, ik ook dat de potentie van het nieuwe werken geremd wordt door techniek. Een mooi concept dat altijd onderhevig is aan ontwikkeling, vooruit blijven kijken en vooral durven. Qua technische voordelen lijkt het mij ideaal om af en toe vanuit huis te kunnen werken, geen file of vertraging met de trein, maar gewoon in je eigen ruimte lekker je ding doen.

  In de onderstaande filmpjes wordt dat wel leuk geillustreerd. Je hebt meer tijd voor de kinderen, meer tijd om te ontspannen tijdens je werk (echt ontspannen). Waardoor je werk ongetwijfeld ook qua productie vooruit gaat, je bent immers alleen en hebt niet constant kwekkende werknemers om je heen of mensen die wat van je willen; volledig focussen!

  http://www.youtube.com/watch?v=WjRjWyHCSiM
  http://www.youtube.com/watch?v=qwzALVcy0XA

  Staat ook een filmpje tussen van Getronics, die dit geloof ik ook wel zien zitten haha:

  http://tinyurl.com/eindevandekantoortijden