Nationaal onderzoek Over Het Nieuwe Werken maakt vliegende start!

Door Redactie van Het Nieuwe Werken Blog - 23 april 2013
Reacties gesloten

Donald Duck en Het Nieuwe WerkenAl meer dan 2500 mensen hebben hem ingevuld: het Nationaal onderzoek Over Het Nieuwe Werken. In de antwoorden tot nu toe blijkt dat HNW vooral staat voor flexibiliteit, vrijheid en theorie. Waarbij de deelnemers erg weinig vanuit huis werken, maar dat een meerderheid wel zelf kan beslissen waar en wanneer ze werken. Voor een meerderheid betekent dat ook ’s avonds en in het weekend. Mobiele apparaten zijn cruciaal voor HNW. En (tot nu toe) ervaart bijna elke respondent minstens eenmaal per week de invloed van het werk op het privéleven, en omgekeerd.

Vertrouwen, Verbinden, Verantwoordelijkheid

Niet helemaal eens met deze voorlopige resultaten? Is uw mening over Het Nieuwe Vertrouwen, Het Goede Veranderen en De Betere Verantwoordelijkheid net iets (of totaal anders? Dan moet u zeker meedoen met dit onderzoek. Zeker als u werkt u in een kantooromgeving met meer dan 10 medewerkers.

Doe ook mee!

Klik hier om mee te doen met het Nationaal onderzoek. Meedoen kan nog tot 1 mei 2013. Maar wie hem eerder invult, maakt kans op een van de gratis toegangskaarten voor het Congres Over Het Nieuwe Werken ter waarde van € 295 op woensdag 24 april 2013.

Vijfde keer

Voor de vijfde keer houdt het onafhankelijke platform Over Het Nieuwe Werken een jaarlijks onderzoek naar de stand van zaken rond duurzame inzetbaarheid in Nederland. Uiteraard leest u op deze website straks weer alles over het onderzoek en de uitkomsten.

(Bron: Platform Over Het Nieuwe Werken)

Deel dit artikel met anderen
Redactie - Redactie van Het Nieuwe Werken Blog
De redactie van Het Nieuwe Werken Blog bestaat uit diverse journalisten en (eind)redacteuren.
Blijf op de hoogte van de blog via onze gratis abonnementen.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten