Neem een kijkje in de Het Nieuwe Werken-keuken van de nVWA

Reacties gesloten

Het Nieuwe Werken bij de nVWADonderdagdag 15 december vindt er in het gloednieuwe onderkomen van de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA) in Utrecht een rondleiding plaats voor geïnteresseerden. Daaraan gekoppeld is een presentatie door Liesbeth Kooijmans, projectleider HNW bij de nVWA. Zij vertelt hoe de enorme klus van het samenvoegen van de verschillende organisaties is aangepakt en laat zien hoe Het Nieuwe Werken werkt bij nVWA. Er is nog een aantal plekken vrij, dus wees er snel bij!

Meer weten over Het Nieuwe Werken bij de nVWA?

Het Nieuwe Werken Blog interviewde enige tijd geleden inspecteur generaal Wim Schreuders, die in tien maanden tijd Het Nieuwe Werken bij de nVWA doorvoerde. ‘De organisatie enthousiast krijgen was relatief makkelijk: Het Nieuwe Werken was voor iedereen een oplossing.’ Lees deel 1 van het interview Schoolvoorbeeld Het Nieuwe Werken bij de overheid en deel 2 Schoolvoorbeeld HNW bij de overheid: de cultuurkant.

Inschrijven

Inschrijven kan via de site Ambtenaar 2.0 of door een mailtje te sturen naar Marie Louise Borsje: m.borsje@minlnv.nl.

Waar

nVWA, Catharijnesingel 59, Utrecht

Wanneer

Donderdag 15 december 2011, van 14.30 tot 16.00 uur

Deel dit artikel met anderen
Lonneke Gillissen - (Eind)redacteur
Lonneke Gillissen is redacteur en eindredacteur voor HNWblog. Als eigenaar van Redactiebureau Lonneke Gillissen schrijft en corrigeert zij teksten voor vele bedrijven en (HRM)uitgaves.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten