24 januari start de nieuwe serie masterclasses: schrijf nu in!

Door Reinier Willems van Smart Work Network - 12 oktober 2011
2 Reacties

Masterclass HNW gratis iPad2Na een succesvolle eerste reeks organiseert Het Nieuwe Werken Blog, in samenwerking met het Masterclass Institute van bITA Center, een tweede serie masterclasses.  De nieuwe masterclass start 24 januari 2012 en is zowel interessant voor organisaties die Het Nieuwe Werken al toepassen als organisaties die zich juist willen oriënteren op de mogelijkheden.

Belangrijke doelstelling van de masterclasses zijn: praktijkervaring met u delen, antwoord geven op uw vraagstukken betreffende Het Nieuwe Werken en u écht helpen om ermee aan de slag te gaan. U kunt rekenen op 8 inspirerende en interactieve masterclasses met presentaties, discussies, simulaties, bezoeken aan bedrijven en meer. Daarnaast komt u direct in gesprek met meer dan 25 ervaringsdeskundigen en bloggers van Het Nieuwe Werken Blog .

Focus op menselijke en organisatorische kant

Op Het Nieuwe Werken Blog en in andere media komt steeds vaker naar voren dat niet locatie of techniek de belemmerende factoren zijn bij de invoering van Het Nieuwe Werken, maar dat de aandacht zich vooral moet richten op de menselijke en organisatorische kant. Onze masterclasses richten zich dan ook op Organisatie, Werkomgeving, Waarde en rendement, Politiek, Kennismanagement, Sociale aspecten en Cultuur, zonder de ‘harde’ kant locatie en techniek te veronachtzamen.

Inspirerende en goed bereikbare locatie

Alle sessies, naast eventuele bedrijfsbezoeken, worden gehouden in Station Bloemendaal, waar ook de kantoren van het Masterclass Institute zijn gevestigd. Het statige gebouw van Station Bloemendaal is gelegen naast NS-station Bloemendaal, met twee keer per uur een trein uit de richting Amsterdam en Uitgeest. Makkelijk bereikbaar per spoor dus, maar ook met voldoende gratis parkeerruimte.

Deelnemers eerste Het Nieuwe Werken Masterclass

Wij hebben de deelnemers aan de eerste Masterclass gevraagd of zij hun ervaringen met u wilden delen.

Masterclass Het Nieuwe Werken from Masterclass Institute on Vimeo.

Alle deelnemers ontvangen een gratis iPad2

Uw investering voor deze serie van 8 unieke masterclasses bedraagt € 4.250,- inclusief een gratis iPad2. Als u met meerdere deelnemers wilt komen of reeds een iPad2 heeft, kunt u contact opnemen met het Masterclass Institute voor een korting.

Inschrijven en brochure

De eerste van de 8 masterclasses start 24 januari 2012. Een gedetailleerd programma en een informatieve brochure vindt u hier. Inschrijven doet u hier op de site van het MasterClass Institute.

Als u vragen heeft, schroom dan niet contact op te nemen met het Masterclass Instituut: Tel: 023-2010204 Mail: info@masterclassinstitute.nl

Deel dit artikel met anderen
Reinier Willems - Uitgever
Reinier is uitgever van CloudTools, Werken 2.0 en Het Nieuwe Werken Blog. Reinier is ondernemer en heeft een achtergrond in online publishing en nieuwe media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!

2 reacties


  Fczwaan zegt:

  Reinier,

  Haal de taalfouten uit je verhaal.

  Vr. gr.
  Frits Zwaan

  Fczwaan zegt:

  Lummels,

  Kunnen niet tegen kritiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Frits Zwaan