Over Het Nieuwe Werken en deze blog

Het Nieuwe Werken is een breed begrip dat uit diverse invalshoeken en disciplines benaderd wordt. Het wordt vaak geassocieerd het met thuiswerken of slimmerwerken met behulp van technologie.  Toch is het Nieuwe Werken veel meer dan dat. Het biedt de mogelijkheid om een krachtige verandering op diverse vlakken te realiseren waar zowel onze maatschappij, u, uw organisatie en zelfs onze planeet profijt van kan hebben.

YouTube voorvertoningsafbeelding

(Video kudos: Jeroen Zeeuwen)

Over deze blog

Op Het Nieuwe Werken Blog delen deskundigen uit diverse disciplines hun inzichten, ervaringen en kennis over Het Nieuwe Werken. Hierdoor is de blog een interessante online ontmoetingsplek voor iedereen die zich professioneel met dit onderwerp bezighoudt of er meer over wil weten. Het doel van de blog is om de gedachten achter Het Nieuwe Werken voor een breed publiek toegankelijk te maken. Hiermee willen we de maatschappij aansporen om de manieren waarop werken nu is ingericht te veranderen.

Kennis verenigd

De columnisten van deze site zijn allen toonaangevend op het gebied van nieuwe manieren van werken. Door de grote verscheidenheid in achtergronden van de columnisten blijft geen enkel aspect van Het Nieuwe Werken onderbelicht.

Bevordert de dialoog

Er is uitdrukkelijk gekozen voor een vorm die de interactie met de lezer bevordert. Wij hechten grote waarde aan de dialoog. Dit wordt onder andere gerealiseerd door integratie met social media sites zoals Twitter, Facebook en Linkedin. Hierdoor kunnen bezoekers realtime en interactief de discussie aangaan met de schrijvers en met elkaar, zonder dat zij zich bij Het Nieuwe Werken Blog hoeven te registreren.

Relevant

Lezers blijven gemakkelijk op de hoogte via de nieuwsbrief of RSS en kunnen zich daarnaast via diverse andere innovatieve manieren abonneren. Het Nieuwe Werken Blog verruimt ieders inzicht in Het Nieuwe Werken.

Deel deze pagina met anderen