ReTweet actie: Win een Plantronics Calisto P835 – we geven 6 exemplaren weg!

Door Reinier Willems van Smart Work Network - 20 juni 2011
Reacties gesloten

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Het is weer tijd voor een ReTweet actie! Deze week geven Werken 2.0 en Het Nieuwe Werken Blog 6 exemplaren Plantronics Calisto P835 ter waarde van 320 euro per stuk weg. Doe zo vaak mee als je wilt!

Plantronics Calisto P835

Retweet en win een Plantronics Calisto P835De ultieme 3-in-1 oplossing voor iedere thuiswerker. Met de Plantronics Calisto P835 kunt u eenvoudig telefoongesprekken via uw PC (Skype, Lync etc), mobiele telefoon en analoge lijn combineren. De SmartSpeaker heeft een 2,4″ kleurenscherm en touch sensitive kiestoetsen voor een eenvoudige bediening. Het systeem is klein, strak vormgegeven en intuïtief. De Calisto biedt uitstekende geluidskwaliteit en een superieure ruisonderdrukking om goede verstaanbaarheid te garanderen. De meegeleverde unieke draadloze microfoon biedt gebruikers het gemak en de flexibiliteit om rond te lopen terwijl ze aan een conference call deelnemen en waarbij ze niet direct naast de speaker moeten blijven zitten.

Hoe doe je mee?

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Winnaars

Winnaars 22 juni: @evabol en @leonvincken

Winnaars 23 juni: @maxout en @niemandicus

Winaars 24 juni: @wmellaart en @JettieBourquin

Winnaars krijgen een DM met instructies aan het einde van de actie.

Deel dit artikel met anderen
Reinier Willems - Uitgever
Reinier is uitgever van CloudTools, Werken 2.0 en Het Nieuwe Werken Blog. Reinier is ondernemer en heeft een achtergrond in online publishing en nieuwe media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten