ReTweet actie: Win het boek De Kunst van Het Nieuwe Werken – we geven 10 exemplaren weg!

Door Reinier Willems van Smart Work Network - 31 mei 2011
Reacties gesloten

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Het boek De Kunst van het Nieuwe Werken is deze week gepresenteerd op het gelijknamige congres in theater De Regentes in Den Haag. Een van de samenstellers is HNWBlogger Rosan Gompers en daarom geven we deze week 10 exemplaren weg. Doe zo vaak mee als je wilt!

De Kunst van het Nieuwe Werken

Boek De Kunst van Het Nieuwe WerkenBij Uitgeverij TIEM verscheen deze week het boek De Kunst van het Nieuwe Werken. Ervaringen@dewerkpraktijk. Over Het Nieuwe Werken is veel geschreven, maar hoe implementeren organisaties nieuwe manieren van werken? Welke aspecten van de organisatie worden geraakt? Daarover gaat dit 200 pagina’s tellende boek.
In De Kunst van Het Nieuwe Werken. Ervaringen@dewerkpraktijk beschrijven 19 organisaties hun best practices. Leer van implementatievalkuilen, lessons learned, visies en ideeën.

Het boek is een staalkaart van de huidige werkpraktijk. De samenstellers, Paul van den Brink & Rosan Gompers, zien Het Nieuwe Werken als een kans op organisatievernieuwing. Dat gaat verder dan het beschouwen van huisvesting, ICT- en HR-aspecten. De Kunst van Het Nieuwe Werken gaat ook over samenwerken, organiseren en positioneren. En organisaties kunnen met Het Nieuwe Werken op nieuwe manieren verbinding maken met klanten en professionals. Dat alles is bepalend voor het behalen van succes.

Hoe doe je mee?

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Iedere dag meerdere winnaars!

Drie dagen lang maken wij meerdere winnaars bekend onder dit bericht. Winnaars ontvangen na de actie een DM met instructies voor ontvangst van het boek. Doe iedere dag zo vaak mee als je wilt!

Winnaars dinsdag 31 mei: @BPresentacion,@Twiet_Ti,@AliceIsAnders

Winnaars 1 juni: @Toinxxl, @Advanoyen, @msijgers

Winnaars 2 juni: @brigittedeheij, @Pvdelst, @martijnvdleur, @infamuzea

Deel dit artikel met anderen
Reinier Willems - Uitgever
Reinier is uitgever van CloudTools, Werken 2.0 en Het Nieuwe Werken Blog. Reinier is ondernemer en heeft een achtergrond in online publishing en nieuwe media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten