ReTweet actie: Win het boek Carrièrebitches en papadagen – we geven 10 exemplaren weg!

Door Reinier Willems van Smart Work Network - 26 april 2011
Reacties gesloten

Carrierebitches en papadagen van Roos Wouters

DEZE ACTIE IS VERLOPEN. VOLGENDE WEEK EEN NIEUW ACTIE!

Het is weer tijd voor een nieuwe ReTweet actie! Deze week geven we daarom 10 exemplaren weg van het nieuwe boek Carrièrebitches en papadagen van Roos Wouters. Doe zo vaak mee als je wilt!

In dit boek bespreekt Wouters het Nieuwe Werken waarbij de 9-tot-5-mentaliteit op de schop genomen wordt. Daarmee groeien niet alleen de productiviteit en het onderlinge vertrouwen, maar ook de mogelijkheid tot zelfontplooiing – zowel voor carrièrevrouwen als voor zorgvaders. Aan de hand van interviews met kopstukken en rolmodellen uit het bedrijfsleven en de politiek, formuleert Wouters een maatschappelijke omwenteling van formaat.

Hoe doe je mee?

Het enige dat je hoeft te doen om aan deze actie deel te nemen, zijn de volgende twee dingen:

  1. Volg @hnwblog op Twitter
  2. Tweet het volgende bericht naar jouw ‘followers’:

Net meegedaan aan actie om boek ‘Carrièrebitches en papadagen’ te winnen. Ook kansmaken? Volg @hnwblog en RT! http://bit.ly/acties-hnwblog

Winnaars

De winnaars van deze actie zijn: @rnota, @rbregt, @gitssa, @svandermost, @SandraDogger, @AvdK, @Liexxie, @bobmantooth, @pieterarends,@jwbeijerinck, @BarbelvZ.

Deel dit artikel met anderen
Reinier Willems - Uitgever
Reinier is uitgever van CloudTools, Werken 2.0 en Het Nieuwe Werken Blog. Reinier is ondernemer en heeft een achtergrond in online publishing en nieuwe media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten