Retweetactie: Journey towards the New Way of Working

Door Reinier Willems van Smart Work Network - 12 oktober 2011
Reacties gesloten

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Journey towards the New Way of WorkingRetweetactie: Het eerste Engelstalige boek over Het Nieuwe Werken – we geven 9 hardcovers en 9 e-boeken weg!

Dik Bijl is Ambassadeur van Het Nieuwe Werken en pionier op dit nieuwe vakgebied. Na in 2007 het eerste Nederlandstalige boek over Het Nieuwe Werken te hebben geschreven, komt hij nu met het eerste Engelstalige boek: Journey towards the New Way of Working. Het doel van het boek is om het gedachtegoed, de visie, kennis en ervaring die we in Nederland rond om Het Nieuwe werken hebben opgebouwd, beschikbaar en toegankelijk te maken voor de rest van de wereld. Zie ook zijn recente blogserie over de kansen van Het Nieuwe Werken als exportproduct: Tulpen, Van Gogh, Ajax… en Het Nieuwe Werken?

Op zijn Engelstalige website kun je verschillende edities van het boek downloaden en/of bestellen: gratis, bijna gratis en voor een redelijke prijs. Maak je buitenlandse vrienden en collega’s attent op dit boek en laat ook hen de voordelen van Het Nieuwe Werken ervaren.

HNWblog geeft de komende drie dagen in het totaal 18 exemplaren weg: 9 e-boeken (naar keuze pdf, ePub of Mobi) en 9 gebonden exemplaren.

Hoe doe je mee?

Het enige dat je hoeft te doen om aan deze actie deel te nemen, zijn de volgende twee dingen:

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Iedere dag meerdere winnaars!

Drie dagen lang maken wij 6 winnaars bekend onder aan dit bericht, 3 van het e-boek, 3 van het gebonden exemplaar. Winnaars ontvangen na de actie een DM met instructies voor ontvangst van het boek. Doe iedere dag zo vaak mee als je wilt!

12 oktober
Hard cover: @Erik Plas, @v7bergen, @WTjerkPotma
E-book: @Mennolutz, @MarnixBassie, @IrisCoaching

13 oktober
Hard cover: @ZsNab, @Leoneboris, @advanoyen
E-book: @pipskonijn, @jorisvd, @_Amaruq

14 oktober
Hard cover: @Lamp_je, @JesKirchner, @Timreiners
E-book: @Rhiana1990, @divera2ph, @suko1977

Deel dit artikel met anderen
Reinier Willems - Uitgever
Reinier is uitgever van CloudTools, Werken 2.0 en Het Nieuwe Werken Blog. Reinier is ondernemer en heeft een achtergrond in online publishing en nieuwe media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten