Retweetactie: Win het boek Het informatieparadijs – we geven 9 exemplaren weg!

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Met het nieuwe boek van HNWBlogger Guus Pijpers ontdek je moeiteloos hoe je waardevolle informatie selecteert en word je bewust van de invloed die je kunt uitoefenen met de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal. Het Nieuwe Werken Blog geeft 9 exemplaren weg. Doe zo vaak mee als je wilt!

Het informatieparadijsWord je overspoeld met informatie? Lees je ook alles wat los- en vastzit? Stop met het consumeren van informatie alsof het fastfood is. En verspil geen tijd aan het zenden van informatie die niemand nodig heeft. Informatie is het nieuwe goud, maar hoe slim je ermee omgaat, bepaalt hoe succesvol je bent. Hoe je dat organiseert, lees je in dit nieuwe boek van HNW blogger Guus Pijpers. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door uitgeverij Haystack.

Hoe doe je mee?

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Het enige dat je hoeft te doen om aan deze actie deel te nemen, zijn de volgende twee dingen:

 1. Volg @hnwblog op Twitter
 2. Tweet het volgende bericht naar jouw ‘followers’ door op onderstaande Twitter button te klikken:

 3. Net meegedaan aan actie om boek ‘Het informatieparadijs’ te winnen. Ook kansmaken? Volg @hnwblog en RT! http://bit.ly/qiiME1

  Iedere dag meerdere winnaars!

  Drie dagen lang maken wij 3 winnaars bekend onder dit bericht. Winnaars ontvangen na de actie een DM met instructies voor ontvangst van het boek. Doe iedere dag zo vaak mee als je wilt!

  Winnaars

  @hettyluppes
  @hansnijhof
  @moqub
  @Goudvliegje
  @maitewetters
  @GunterVS
  @sietseharkema
  @Mavje
  @jeanre

Deel dit artikel met anderen
Reinier Willems - Uitgever
Reinier is uitgever van CloudTools, Werken 2.0 en Het Nieuwe Werken Blog. Reinier is ondernemer en heeft een achtergrond in online publishing en nieuwe media.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!

2 reacties


  Antony Fokker zegt:

  Marketing via de persoonlijke pijler. Omdat de deelnemers er gratis iets voor terug krijgt, zal de boodschap ongetwijfeld flink verspreid worden. Uiteindelijk betekenen dergelijke acties het einde van een nuttig medium. Ik ga mijn followers niet – zonder enige kennis van zaken – attenderen op een boek: marketingkosten voor de uitgever zo ongeveer nul en mijn netwerk besmet door mijn doorsturen van reclame.

  Anoniem zegt:

  Boekreview: http://bit.ly/boekreviewhetinformatieparadijs