Rondleiding door Swung House Haaglanden [video]

Door Emiel Elgersma van Elgersma Media - 20 mei 2011
2 Reacties

Het Swung House is een flexibele werkplek voor ZZP’ers en ondernemers in de regio Haaglanden. Het gebouw is verdeeld in verschillende ruimtes. Bureau’s waar je aan kan werken, afgesloten kamers voor overleg en workshops en een bibliotheek waar je even kunt relaxen en met andere bezoekers kunt babbelen. SwungHouse manager Jean-Marc Verhoeven geeft een korte rondleiding.

Interview en camera: Emiel Elgersma

Bekijk deze video van het Swung House Haaglanden op Youtube.

Deel dit artikel met anderen
Emiel Elgersma - Freelance mediamaker
Emiel (1984) is een freelance journalist en mediamaker. Hij maakt gebruik van video, foto, audio en tekst om verhalen te vertellen. Emiel werkt voor zowel commerciële als journalistieke opdrachtgevers.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!

2 reacties


  Jan van der Ploeg zegt:

  Ziet er cool uit. De bibliotheek heeft een warme sfeer, de rest (met alle respect) is als een kil schoolgebouw. Maar dat is modern, ik weet het.. Mooie voorzieningen, mooie uitgangspunten, dus compliment.

  Nathaliette zegt:

  Ik ben bij Jean-Marc geweest en ik kan zeggen: die video doet absoluut geen recht aan de heerlijke open sfeer die er heerst in Swunghouse. Het is modern, maar warm van uitstraling. Aan alles is gedacht, zowel voor werk als comfort. Veel verschillende soorten werkplekken, in een speels ingericht gebouw, met kleine etages halverwege de trap bijvoorbeeld.

  Vooral overal die grote ramen maakt het een plezier om daar te zijn. Er is zelfs een hoekruimte waar het lijkt of je buiten zit. Je hebt een wijds uitzicht, die ondanks de nabijheid van de snelweg toch rustig aandoet.

  Die snelweg maakt het helemaal super: binnen twee minuten nadat je de afslag hebt genomen, sta je bij Swunghouse op de parkeerplaats (als je er tenminste niet voorbij rijdt, omdat je denkt dat het verder moet zijn…).

  Wat je moet doen, is gewoon zelf even gaan kijken. Dan zie je veel meer dan in de video te zien is, kun je de sfeer proeven, horen dat je die snelweg helemaal niet meer hoort en vertelt Jean-Marc je veel meer over het gebouw en de achterliggende gedachte (en met veel minder “Eh”s)!  😉