Teambuilding: 6 leuke ideeën in Den Bosch en omgeving

Door Danny Bijl van - 17 maart 2020
Reacties gesloten

Ga je er binnenkort met je team op uit en ben je op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit in Den Bosch? Mooi! We hebben namelijk een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. Hoef je alleen nog maar te kiezen!

1. Lipdub maken

Een hilarische vorm van teambuilding en altijd geslaagd: het maken van een lipdub. Je kunt samen met je hele team de hoofdrol spelen in een hilarische videoclip waarin je samen op een bekend liedje playbackt. De lipdub bestaat uit een lang shot, wat natuurlijk voor een geweldig resultaat zorgt. Je sluit de dag vervolgens natuurlijk af met een speciaal etentje in de omgeving. Maak bijvoorbeeld een reservering bij sushi restaurant Sakana in Den Bosch en zorg dat de sake vast klaar staat!

2. Een old skool sportdag

Je kent de sportdagen van vroeger vast nog wel: altijd volop plezier en enthousiasme. Je kunt deze sportdag nu in Den Bosch herleven – maar dan met je collega’s! Een super leuke en vooral actieve teambuilding activiteit die niet alleen voor een sterker team, maar ook voor veel plezier zorgt.

Teambuilding in den Bosch

3. Rockstar voor een dag

Ben je op zoek naar een uitje waar de nadruk niet direct op teambuilding ligt? Wat dacht je dan van een dagje rocken? Tijdens dit teamuitje word je allemaal rockster van een dag en ga je samen flink wat plezier maken. Met behulp van een greenscreen en volop professionele camera’s steek je jezelf met je team even in de huid van een echte rockster. Het resultaat? Een super toffe videoclip waar je nog maanden tot jaren van kunt genieten!

4. Medieval Machines

Een dagje terug in de tijd met je hele team en jezelf even helemaal in de Middeleeuwen wanen. De Medieval Machines zijn geïnspireerd door stormrammen en katapulten uit de Middeleeuwen en vormen een super toffe game die je met je hele team kunt spelen.

5. Robots ontwerpen

Op zoek naar wat uitdaging? Ontwerp samen met je team een echte robot van aluminium en verzinkt staal. De onderdelen verdien je door verschillende games en wanneer je alle onderdelen verzameld hebt kun je samen creatief aan de slag om je robot in elkaar te zetten!

6. Virtual Experience

Ook in Den Bosch vindt je een geweldige virtual experience waarin alles mogelijk is. Met je team de onderwaterwereld ontdekken of liever skydiven van hoge kliffen? In een speciale ruimte met speciale VR brillen wordt alles mogelijk!

Deel dit artikel met anderen
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten