Win het boek ‘Upgrade Your Life’ (4x) via Het Nieuwe Werken Blog !

Door Alex Vermeule van Online Succes B.V. - 9 november 2009
4 Reacties

Upgrade Your LifeDe komende week geven we een viertal exemplaren van het boek Upgrade Your Life (affiliate link) via Het Nieuwe Werken Blog weg. Het boek is een combinatie van geniale productiviteitstips en een handleiding om slimmer gebruik te maken van je computer. Vanuit persoonlijk productiviteits perspectief sluit het perfect aan bij Het Nieuwe Werken!

Het enige dat je hoeft te doen, zijn de volgende twee dingen:

 1. Volg @hnwblog op Twitter
 2. Tweet het volgende bericht naar jouw ‘followers’:
 3. Net meegedaan aan actie om ‘Upgrade Your Life’ te winnen. Je kunt winnen door @hnwblog te volgen en dit RT-en http://hnwblog.nl/uyl-actie

Succes en doe direct mee, de week is kort! De winnaars zullen via onze twitter stream bekend worden gemaakt.

Over Upgrade Your Life

Upgrade Your Life geeft je meer inzicht in bekende productiviteitmethodieken en uitleg over slimme (vaak gratis) software die je op je eigen computer kunt gebruiken. Of  je nu een Mac- of Windows gebruiker bent en net genoeg weet om te kunnen doen wat je moet doen, of juist de slimmerik van de familie bent, hier vind je dé trucs om nog productiever  te zijn en slimmer te werken.

Met dank aan onze vrienden van Lifehacking.nl

Deze boeken zijn beschikbaar gesteld door de mensen van Lifehacking.nl en Lifehacking Academy. Mijn speciale dank gaat uit naar Martijn Aslander. Hij is een veelgevraagd spreker en geeft lezingen over hoe je technologie slim kunt inzetten zodat je meer kunt doen in minder tijd met minder stress. Ik raad je aan om zijn verhaal hierover zeker te bekijken.

Letop: het script dat we gebruiken detecteert of de url http://hnwblog.nl/uyl-actie in je tweet staat dus zorg ervoor dat inderdaad het geval is. Het maakt niet uit of dit een shorturl (geworden) is. Deze twitteractie staat open voor iedereen die @hnwblog volgt.

Deel dit artikel met anderen
Alex Vermeule - Internet marketeer & Oprichter Het Nieuwe Werken Blog
Alex is ondernemer, B2B internet marketing specialist en mede-oprichter van Online Succes BV, een bedrijf dat o.a. Nederlandstalige marketing automation software ontwikkelt. Alex zijn missie is het rendement van marketing- en verkoopteams verhogen met eenvoudige software en diensten. Alex richtte in 2009 @hnwblog op en was tot april 2011 de drijvende kracht achter dit platform.
Zie zijn website en linkedin profiel voor meer informatie. U kunt hem ook volgen via twitter.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!

4 reacties


  Anonymous zegt:

  Alle mensen nu zichtbaar in Echo hieronder zijn mannen… Waarom?

  Alex Vermeule zegt:

  Er zijn inmiddels zo’n 100 mensen die mee doen aan de twitteractie en daar zitten zeker een aantal vrouwen bij. Echo zou hieronder volgens mij alle twitter berichten moeten laten zien maar vreemd genoeg is dat niet het geval…gelukkig laat Twitter search wel zien wie er allemaal mee doet. Morgen weer een nieuwe winnaar!

  Anonymous zegt:

  Jazeker: in ieder geval 2 vrouwelijke deelnemers incl. een winnares.

  Alex Vermeule zegt:

  Echo filtert een heleboel reacties en verschijnen daardoor niet onder de posting Er zijn gelukkig echt meer vrouwelijke deelnemers 🙂 Zie:
  http://search.twitter.com/search?lang=nl&max_id=5648538442&page=1&q=hnwblog

 • Trackbacks

 • Trackback van En weer een weggeefactie! Win Upgrade your Life | Lifehacking
  dinsdag, 10 november, 2009

  […] van het boek Upgrade your Life (ook hier gratis te downloaden). Collegabloggers Het Nieuwe Werken geven vier exemplaren weg van het boek waarbij je een simpele Twitteractie moet uitvoeren. Niets moeilijks aan, binnen twee […]