Wat is Het Nieuwe Werken [Video]

Door Redactie van Het Nieuwe Werken Blog - 17 december 2010
1 Reactie

Het Nieuwe Werken biedt mogelijkheden om diverse problemen in de veranderende wereld van werk op te lossen. Neem nu de files op de Nederlandse snelwegen; deze kosten ons 1,2 miljard Euro, zo melde nu.nl recentelijk. Wat houdt ons tegen om dit soort problemen echt aan te pakken?

Daarom vandaag een tweetal video’s ter inspiratie met antwoord op de vraag: Wat is Het Nieuwe Werken? Deel deze gerust in uw netwerk om mensen te inspireren!

YouTube voorvertoningsafbeelding

Video kudos: Koen Hofman van enof.nl.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Video kudos: Jeroen Zeeuwen

Wat is Het Nieuwe Werken voor u?

Hoe kijkt u naar Het Nieuwe Werken? Welke belemmeringen of kansen ziet u juist? We zijn erg benieuwd naar uw reactie(s) hieronder!

Deel dit artikel met anderen
Redactie - Redactie van Het Nieuwe Werken Blog
De redactie van Het Nieuwe Werken Blog bestaat uit diverse journalisten en (eind)redacteuren.
Blijf op de hoogte van de blog via onze gratis abonnementen.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!

1 reactie


    Martb60 zegt:

    Het Nieuwe Werken is volgens mij een moeilijk begrip. In een productie-omgeving waar handmatige verrichtingen moeten plaatsvinden, is het al niet mogelijk. Ikzelf werk in een semi-geautomatiseerde productiebedrijf en kan via PCAnyWhere somminge processen van thuis uit controleren en starten/stoppen. maar voor bepaalde handelingen zal ik toch zelf aanwezig moeten zijn. Ook zal het voor diegene, die hun werk wel thuis kunnen doen, een opgave zijn, om gedisciplineerd bezig te zijn met het werk en zich niet af te laten leiden door allerlei privézaken.