Wat voor kerstpakket geef jij jouw personeel aan het einde van dit rare jaar?

Door Danny Bijl van - 5 november 2020
Reacties gesloten

Het feit dat je medewerkers mogelijk op grote schaal thuiswerken, is natuurlijk geen reden om ze aan het einde van het jaar niet meer te verrassen met een kerstpakket. Juist in deze tijd zijn dat soort lichtpuntjes juist erg welkom, omdat we het een beetje moeten doen zonder contact met elkaar. Bovendien belooft het dit jaar een rare kerst te worden. Laat het kerstpakket dan een glimlach op het gezicht van je medewerkers toveren. We geven wat inspiratie voor kerstpakketten die je dit jaar zou kunnen schenken aan je personeel.

Lekkere hapjes en een mooie wijn

Omdat het zomaar eens zou kunnen dat het een magere kerst wordt dit jaar waarbij samenkomen met de hele familie simpelweg niet gaat lukken door de coronamaatregelen, loert het gevaar dat mensen ook minder gemotiveerd zijn om iets speciaals te maken van de kerst. Geen uitgebreid kerstdiner, bijvoorbeeld. Geef daarom een kerstpakket met allemaal lekkere hapjes én een mooie wijn, zodat jouw personeel zonder er moeite voor te doen tóch nog samen met het gezin iets bijzonders kunnen maken van hun kerst.

Pakket voor de jaarwisseling

Iets soortgelijks zou je ook kunnen doen met de jaarwisseling als thema. Daar geldt immers hetzelfde voor als voor de kerst: het met veel mensen samen vieren zit er waarschijnlijk niet in, en de kans dat men er dan iets speciaals van maakt is daardoor kleiner. In een kerstpakket voor de jaarwisseling kan champagne zitten, lekkere hapjes en zoetigheden voor op tafel en een leuk feestartikel om om 12 uur ’s nachts in te zetten. Dat kunnen party poppers zijn, of schertsvuurwerk zoals sterretjes, want die mag je ook in de gemeentes waar een vuurwerkverbod ingesteld is gebruiken.

Leuke biertjes

Voor mannelijk personeel is het leuk om mooie selectie aan speciaalbiertjes te schenken. In deze tijd is het aanbod aan bijzondere bieren groot, en er valt dus genoeg moois te kiezen. Voor de kerst zijn donkere bieren het meest geschikt. Kijk daarom naar dubbels, quadrupels, gerstewijnen, porters of stouts, of ga voor mooie herfst- of winterbokbieren of speciale kerstbieren. Daar passen uiteraard ook lekkere hapjes zoals zoutjes, worst of kaas bij.

Ontspanningspakket

Kerstpakket 2020

Voor de dames die al maanden hoofdzakelijk thuis aan het werk, is een fijn ontspanningspakket een leuk idee. Zij zijn immers hun woning steeds meer als werkplek gaan zien, wat het moeilijker maakt om thuis ontspanning te vinden. Daar kan jij een handje bij helpen, door een pakket te geven met fijne bad- en doucheartikelen te geven, evenals bodylotion en gezichtsmaskers. Een fijne, zachte deken om onder te zitten kan niet natuurlijk ook, net als een fijne fles wijn of een bijzondere selectie theeën.

Heb je toch nog meer inspiratie nodig om tot de juiste keuze te komen voor een kerstpakket voor jouw medewerkers? Kijk dan eens rond op de website van Makro Kerstpakketten, want er zijn natuurlijk nog veel mogelijkheden dan wij hier genoemd hebben!

Deel dit artikel met anderen
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten