Win het boek (5 x) Werken Nieuwe Stijl van Bas van de Haterd

Door Alex Vermeule van Online Succes B.V. - 17 mei 2010
Reacties gesloten

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe weggeefactie! Deze week maak je daarom elke dag kans op het boek Werken Nieuwe Stijl (affiliate link) van Bas van de Haterd.

Werken Nieuwe Stijl is geschreven voor iedereen die benieuwd is waarom en hoe anderen Het Nieuwe Werken succesvol hebben ingevoerd. Het boek is gebaseerd op interviews met 30 ervaringsdeskundigen uit zowel het bedrijfsleven als de overheid. Al eerder las je hier de review van Sam van Buuren. Zijn conclusie was duidelijk:

Werken Nieuwe Stijl is een losjes geschreven, makkelijk leesbaar en beschrijvend boek… Bas wilde naar eigen zeggen geen ‘handleiding nieuw werken’ maken, maar inzicht geven in mogelijkheden en valkuilen. Daarin slaagt hij uitstekend.

Hoe doe je mee?

Het enige dat je hoeft te doen om mee te doen met deze actie, zijn de volgende twee dingen:

  1. Volg @hnwblog op Twitter
  2. Tweet het volgende bericht naar jouw ‘followers’:
  3. Net meegedaan om boek ‘Werken Nieuwe Stijl’ te winnen. Ook kansmaken? Volg @hnwblog en RT dit http://hnwblog.nl/actie

Succes en doe direct mee!

De winnaars zullen deze week dagelijks via onze twitter stream bekend worden gemaakt.

Letop: het script dat we gebruiken detecteert of de url http://hnwblog.nl/actie in je tweet staat dus zorg ervoor dat inderdaad het geval is. Het maakt niet uit of dit een shorturl (geworden) is. Deze twitteractie staat open voor iedereen die @hnwblog volgt.

Deel dit artikel met anderen
Alex Vermeule - Internet marketeer & Oprichter Het Nieuwe Werken Blog
Alex is ondernemer, B2B internet marketing specialist en mede-oprichter van Online Succes BV, een bedrijf dat o.a. Nederlandstalige marketing automation software ontwikkelt. Alex zijn missie is het rendement van marketing- en verkoopteams verhogen met eenvoudige software en diensten. Alex richtte in 2009 @hnwblog op en was tot april 2011 de drijvende kracht achter dit platform.
Zie zijn website en linkedin profiel voor meer informatie. U kunt hem ook volgen via twitter.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten