Zichtbaarheid vergroten met drukwerk: 5 tips

Door Danny Bijl van - 21 september 2020
Reacties gesloten

Als bedrijf of organisatie wil je zichtbaar zijn voor de consument. Hoe zichtbaarder je bent, hoe groter de kans is op toename van je sales en omzet. Kunnen jullie ook meer zichtbaarheid gebruiken? Wij geven 5 drukwerk tips die het verschil kunnen maken.

#1: Laat vlaggen bedrukken

Gebruiken jullie al vlaggen als promotiemiddel? Vlaggen komen in vele soorten en maten. Zo kun je een beachflag bedrukken om bij de ingang van je pand te plaatsen of gaan voor een traditionele gevelvlag.

#2: Raamstickers met logo

Zitten er grote ramen in jullie pand? Laat dan raamstickers maken van je logo en slogan. Naast dat je zichtbaarder bent, ziet het er ook nog eens goed uit. Geen ruimte voor stickers op het raam? Denk dan eens aan een spandoek aan de gevel. Je kunt een spandoek laten monteren in een muurframe, zodat het spandoek gemakkelijk aan de wand te hangen is.

#3: Creëer een huisstijl

Ontwerp al je communicatie uitingen in één stijl en houd daar ook aan vast. Tot een huisstijl behoren onder andere je visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en de website. Door continue vast te houden aan je huisstijl creëer je een herkenbaar beeld voor je klant.

#4: Beloon je klanten

Door (potentiële) klanten te belonen met een give-away of relatiegeschenk zullen ze sneller bij je terugkomen. Wanneer je het geschenk laat bedrukken met je logo creëer je direct meer zichtbaarheid. Denk voordat je iets weggeeft goed na of het bruikbaar is, zodat jouw relatiegeschenk niet meteen in de prullenbak terecht komt. Een relatiegeschenk hoeft niet slecht voor het milieu te zijn, want je kunt tegenwoordig ook uit veel duurzame varianten kiezen.

#5: Pimp je voertuig

Pimp je voertuig

Iets wat zichtbaarheid vergroot voor je merk of organisatie en veel vergeten wordt is autobelettering. Belettering is niet alleen toepasbaar op auto’s, maar ook geschikt voor scooters, fietsen en andere voertuigen. Wil je geen definitieve stickers gebruiken? Dan zijn magneetstickers de oplossing!

#6: Combineer offline met online

In dit artikel benadrukken we offline zichtbaarheid met behulp van drukwerk. Natuurlijk kun je online marketing niet vergeten om zichtbaarheid te vergroten. Een combinatie van drukwerk en online marketing versterkt elkaar zelfs!

Met deze drukwerk producten laat je een onvergetelijke indruk achter. Laat zien wie je bent en waar je voor staat met drukwerk. Voor de meeste drukwerk producten hoef je slechts een kleine investering te doen om het verschil te maken.

Deel dit artikel met anderen
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten