Zorgen voor een opgeruimde werkplek met manden

Door Danny Bijl van DB Online Marketing - 15 oktober 2019
Reacties gesloten

Hoewel we niet gelijk aan een rotan opbergmand zullen denken wanneer we oplossingen zoeken om onze werkplek netjes te houden bieden deze je wel degelijk een hele hoop mogelijkheden! Een voorbeeld van deze mogelijkheden is ook gelijk een groot voordeel. Met een rotan opbergmand doorbreek je de standaard uitstraling van een kantoor of werkplek, of dit nu thuis is of bij je werkgever. Deze mand zorgt er namelijk voor dat je een stukje stijl en uitstraling in deze ruimte brengt, ideaal dus om even die reguliere sfeer te doorbreken. Daarnaast zijn rotan manden in een hele hoop formaten te verkrijgen, hierdoor kan je zowel een mand voor op je bureau als voor onder je bureau vinden!

Een mand voor alle toepassingen

Op je kantoor heb je natuurlijk te maken met een hoop zaken die geordend moeten worden, denk bijvoorbeeld aan belangrijke papieren en brieven. Hoewel je hier ook kan kiezen voor een plastic ordner is het natuurlijk leuker om een exemplaar te kiezen die van een natuurlijk materiaal gemaakt is. Het is namelijk helemaal niet verkeerd om eens te kiezen voor een item op of om je bureau die wat meer uitstraling heeft! Daarnaast lezen veel mensen graag even een krantje aan het begin van de werkdag of tussen de werkzaamheden door, om te zorgen dat je dit niet te rommelig wordt biedt een handige rotan opbergmand ook uitkomst. Deze manden kun je in diverse woonwinkels halen, maar ook online zijn er genoeg partijen waar je deze manden kunt bestellen. Denk aan de bekende platforms zoals Bol.com en Wehkamp, maar ook aan een specialistische mandenwinkel zoals Sweetlivingshop.nl.

Rieten opbergmand

Een gezamenlijke opbergplek

In het kader van flexwerken en het Nieuwe Werken wordt er op veel plaatsen al steeds minder op vaste plaatsen gewerkt. Om die reden is het soms niet ideaal om een vaste opbergmand te hebben, je zou dan namelijk steeds bij dezelfde plek moeten werken. Een iets grotere opberger is dan wellicht een betere keuze, deze kan je met je collega’s delen. Hier kan je bijvoorbeeld kabels in opbergen. Ben je op een andere werkplek dan gister gaan zitten en mis je hier een kabel of een item dat je nodig hebt? Dan weet je met de gezamenlijke opberger altijd waar je moet zijn! In het kader van flexwerken is dit een goede oplossing om misverstanden uit de weg te gaan.

Deel dit artikel met anderen
Danny Bijl - Online Marketeer
Danny Bijl is werkzaam als freelance online marketeer waarbij de focus ligt op SEO en content trajecten. Hij is er heilig van overtuigd dat het creëren van goede content een must is voor ieder bedrijf die iets met online wil doen. Naast de online marketing werkzaamheden voor zijn klanten is Danny ook een enthousiaste blogger.
Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp? Deel ze hieronder met andere lezers!
De reacties zijn gesloten